JURI MUNDIJAL, ALI JE SAN VEĆ OSTVARIO: Milan Borjan organizuje kamp, supruga i direktorka Snežana otkriva šta čeka polaznike!
Foto: Privatna arhiva

lepo i korisno

JURI MUNDIJAL, ALI JE SAN VEĆ OSTVARIO: Milan Borjan organizuje kamp, supruga i direktorka Snežana otkriva šta čeka polaznike!

Fudbal -

U danima kada Milan Borjan pravi čuda sa reprezentacijom Kanade, fantastične odbrane u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo nisu jedine lepe vesti.

Kapiten Crvene zvezde blizu toga da napravi veliki uspeh i obezbedi Mundijal drugi put u istoriji Kanade, ali je nedavno već ostvario jedan od snova.

U isto vreme Milan Borjan će da usreći i najmlađe navijače - sa suprugom Snežanom golmanski kamp za dečake i devojčice rođene od 2006. do 2011. godine.

Sve potrebne informacije i način prijave možete pronaći na sajtu https://gkmb82.com/, a Snežana Borjan, koja je direktor i organizator kampa, otkrila je neke od detalje kampa.

Snežana Filipović, Snežana Borjan, Milan Borjan, Filip Borjan
foto: Instagram

- Milan pravi kamp s idejom da on postane dugoročan. Održaće se tokom raspusta kada deca imaju vremena, a iako je već za prvi kamp organizacija ozbiljna, plan je da sve bude na većem nivou i da se kamp održava po različitim gradovima i uzrastima - rekla je Snežana za Kurir.

Iako je ideja tek zaživela, odnosno tek postala javna, veliko je interesovanje, a mesta nedovoljno da bi svi zainteresovani uspeli da nađu mesto u prvom od mnogih kampova u organizaciji porodice Borjan.

- Prvi kamp će primiti 50 mališana, a imamo mnogo zahteva i to za razna godišta. Bilo je i onih koji su se žalili i pitali 'što ne može 2013, ili 2014. godište da se prijavi?', ali tim stručnjaka koji je okupljen je želeo da ograničimo prijave na decu rođenu između 2006. i 2011. godine. Oni rade po inostranim principima. Dečaci i devojčice koji dođu imaće dva treninga dnevno, potrebne analize. Akcenat će biti na radu, vodiće se statistika, a uz pomenute stručnjake biće prisutni doktor i psiholog.

Milan Borjan
foto: EPA/Peter Schneider

Svakom od polaznika kampa biće ukazana posebna pažnja, a za najbolje će biti obezbeđene nagrade.

- Na kraju kampa, svako će dobiti CD na kojem će moći da pregledaju šta su sve radili. Spremamo i tri nagrade za najbolje mlade golmane. Jedna će definitivno biti ceo dan sa Milanom Borjanom. To je deci najveća želja, roditelji kada zovu kažu nam da žele da dođu prvenstveno zbog Borjana, a da su učenje i trening u drugom planu.

Golman Crvene zvezde će, pored stručnog tima, imati podršku i nekih starijih kolega, čija imena za sada nisu otkrivena.

- U planu su gosti iznenađenja, ideja je da se na kampu neki od naših čuvenih golmana koji će ispričati svoje priče, što će takođe biti lepo iskustvo. Insistirali smo na tome da deca pored rada i druženja imaju najbolje uslove, zato će biti smešteni u jednom sjajnom hotelu na obali mora u kojem će imati sve što im je potrebno. A, to je nešto drugačije od principa većine drugih kampova - zaključila je Snežana Borjan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track