CRVENA ZVEZDA POTVRDILA KURIRU: ARBOLEDA je naš, bio bi ZLOČIN da ne uzmemo takvog igrača za DŽABE!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

prvo pojačanje

CRVENA ZVEZDA POTVRDILA KURIRU: ARBOLEDA je naš, bio bi ZLOČIN da ne uzmemo takvog igrača za DŽABE!

Fudbal -

Snažni Kolumbijac od januara u crveno-belom

Danilo Arboleda Hurtado, snažni štoper iz Kolumbije, koji ove sezone igra za Šerif iz Moldavije od januara će zadužiti opremu Crvene zvezde. Kuriru je iz vrha kluba potvrđeno da je postignut dogovor sa snažnim štoperom i njegovom agencijom preko koje je stigao u Evropu ove zime.

Danilo Arboleda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Danilo Arboleda (26) imao je poziv od zagrebačkog Dinama, ali i španske Sevilje, međutim izgleda je ponuda Crvene zvezde bila najbolja. Snažni defanzivac iz Kolumbije igra odlično za Šerif u Ligi šampiona, a u Moldaviju je stigao na pozajmicu iz ekipe Deportivo Pasto iz Kolumbije,koja igra u drugoj ligi.

- Radi se o sjajnom fudbaleru, u čije smo se kvalitete dobro uverili. Želimo da ga uparimo u drugom delu sezone sa Aleksandrom Dragovićem. Bio bi zločin da ne uzmemo takvog igrača jer mu u decembru ističe pozajmica i postaje slobodan agent - rečeno je Kuriru u Crvenoj zvezdi.

Danilo Arboleda
foto: www.crvenazvezdafk.com

Danilo Arboleda upisao je od početka sezone 29 utakmica i dao četiri gola. Odigrao je pet mečeva u grunoj fazi Lige šampiona protiv Reala, Intera i Šahtjora, kao i osam utakmica u kvalifikacijama za ovo takmičenje. Šerif je posle dvomeča u kvalifikacijama za Ligu šampiona bio bolji od Crvene zvezde, pošto je kod kuće pobedio rezultatom 1:0, a u Beogradu je bilo 1:1.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track