MI SMO SRBI, ODATLE I POŠTOVANJE! Italijani pitali Mihajlovića o Arnautoviću, ono što im je Siniša rekao ODUŠEVIĆE mnoge u Srbiji!
Foto: Profimedia

bolonja

MI SMO SRBI, ODATLE I POŠTOVANJE! Italijani pitali Mihajlovića o Arnautoviću, ono što im je Siniša rekao ODUŠEVIĆE mnoge u Srbiji!

Fudbal -

Srpski trener na klupi Bolonje, Siniša Mihajlović, u najavi utakmice protiv Rome koja je zakazana za sredu, između ostalog je govorio o odnosu sa Markom Arnautovićem.

Mihajlović je najpre otkrio detalje odnosa sa Žozeom Murinjom, a potom se osvrnuo i na reprezentativca Austrije koji je u Bolonju stigao ovog leta, nakon što je završeno Evropsko prvenstvo.

Siniša je poručio da uživa u radu sa Austrijancem srpskog porekla, a medijima u Italiji je objasnio zašo se odlično slaže sa napadačem.

- Mi smo dva Srbina, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu. Srbi su inače bliski jedni sa drugima. On je lider, momci se osećaju snažnije kada je on na terenu. Treba reći da govori četiri ili pet jezika. Uvek ću očekivati mnogo od njega na terenu - poručio je Siniša Mihajlović.

Bolonja i Roma će igrati u sredu od u sredu od 18.30.

Pobedom bi se Bolonja približila na bod Romi koja trenutno zauzima 5. mesto na tabeli Serije A sa 25 bodova posle 14 kola. Bolonja je 9. sa 21 bodom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track