LAŽ I SKANDAL: U Realu GRME na UEFA zbog ponovljenog žreba! Pišu Čeferinu, traže i TREĆE IZVLAČENJE parova u Ligi šampiona?!
Foto: EPA/LUCA PIERGIOVANNI

instant reakcija

LAŽ I SKANDAL: U Realu GRME na UEFA zbog ponovljenog žreba! Pišu Čeferinu, traže i TREĆE IZVLAČENJE parova u Ligi šampiona?!

Fudbal -

Sve smo mogli da očekujemo na žrebu za osminu finala Lige šampiona, ali ne i ono što se zaista desilo.

Parovi su izvučeni dva puta, jer je prvi put završen uz nepravilnosti, a pošto su kasnije izvučeni totalno drugačiji parovi, normalno je da ima "oštećenih" i onih koji su zahvalni zbog ponavljanja.

Real Madrid svakako nije imao sreće pošto je prvobitno trebalo da igra protiv Benfike, a ponovljeni žreb spojio ga je sa Pari Sen Žermenom.

Razlika između dva protivnika je jasna, a u Realu su ponavljanje žreba nazvali skandaloznim.

- Laž je da je reč o softverskoj greški. To je bila ljudksa greška. Naš žreb sa Benfikom je po svemu bio legalan - preneo je ESPN reči izvora iz Reala.

Santjago Bernabeu
foto: Profimedia

Emilio Butrageno, legendarni fudbaler Real Madrida, takođe je nezadovoljan zbog čitave situacije.

- Bilo je iznenađujuće, žalosno i vrlo teško da se razume, s obzirom na to da su milioni navijača čekali žreb, kao i ceo svet sporta - rekao je za Butrageno za Marku.

Može da se diskutuje da li je Real zaista oštećen, jer žreb je ponovljen za sve ekipe, ali činjenica je da je par Real - Benfika izvučen pre celog cirkusa sa kuglicama.

Kaneda SER, radio stanica iz Španije prenosi da je Real spremio i zvaničnu žalbu i da je čak moguće i da će Madriđani od Aleksandra Čeferina tražiti da se žreb održi i treći put.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track