LEGENDA MERAKLIJA NA NOVOM ZADATKU: Stojanović postao direktor omladinske škole Radničkog iz Niša
Foto: @starsport

LEGENDA MERAKLIJA NA NOVOM ZADATKU: Stojanović postao direktor omladinske škole Radničkog iz Niša

Fudbal -

Fudbalski klub Radnički iz Niša imenovao je danas za novog direktora omladinske škole Sašu Stojanovića.Stojanović je nekadašnji kapiten niškog kluba, a bio je i pomoćni trener kluba.

On je sada deo stručnog štaba reprezentacije Srbije do 19 godina.

"Ovo je najstarija i najuspešnija škola fudbala u ovom delu Srbije, mesto sa kog je poniklo mnogo vrhunskih igrača. Zadatak nam je da i u budućnosti budemo centar razvoja najvećih talenata iz Niša i čitavog jugoistoka naše zemlje. Da bi sve to mogli da postignemo, potrebno je da stalno podižemo standarde, kako u organizaciji i stručnom radu, tako i u pogledu sportske infrastrukture", rekao je Stojanović, preneo je klupski sajt.

Radnički je u proteklom periodu radio na poboljšanju uslova u omladinskoj školi, a Stojanović je rekao da je postavljen temelj za stvaranje budućih igrača prvog tima.

"Plan rukovodstva kluba, i prvog čoveka Ivice Tončeva, da se u samoj školi stvori baza igrača koji će činiti okosnicu prvog tima, pravi je put za Radnički, i to će biti zadatak svih nas angažovanih u školi. Predočiću trenerima plan rada, a voleo bih da Radnički u svim kategorijama igra napadački i atraktivan fudbal, u kome će uživati i igrači i publika", dodao je on.

Prvi tim Radničkog iz Niša zauzima peto mesto na tabeli Super lige Srbije sa 27 bodova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track