PRVOTIMCI PARTIZANA PUCAJU OD OPTIMIZMA POSLE JESENJE TITULE: Svi treba da budemo ponosni, igrači, stručni štab, navijači!
Foto: Starsport©

JESENJI PRVACI

PRVOTIMCI PARTIZANA PUCAJU OD OPTIMIZMA POSLE JESENJE TITULE: Svi treba da budemo ponosni, igrači, stručni štab, navijači!

Fudbal -

Partizan stigao do titule jesenjeg prvaka i želi da na prvom mestu ostane i na kraju sezone

U poslednjoj utakmici prvog dela sezone crno-beli su savladali Kolubaru (1:0) i vratili se na pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Nakon te pobede Humskom se orila navijačka pesma, a ni sami igrači nisu mogli da veruju da su bili deo najbolje polusezone u istoriji kluba. To se moglo videti i po reakciji dvojice stranaca - Rikarda Gomeša i Kvinsija Meniga.

-Ponosan sam. Svi mi treba da budemo ponosni, igrači, stručni štab, navijači. Sezona je počela dobro, čak i u teškim momentima sa povredama i svim tim je zadržao visok nivo. Moramo da nastavimo na ovakav način i svi moraju da podrže tim, rekao je Rikardo.

Rikardo Gomes
foto: www.partizan.rs

Njegov saigrač se brzo adaptirao na ekipu i sve, a ne krije da još uvek uči.

-Svaki dan naučim još više o Partizanu i kako morate da igrate. Kakvi su navijači, mediji, ljudi u klubu. Lepo je učiti. Srećan sam zbog pobede. Uvek želim da pomognem timu, golovima, asistencijama, trudim se da budem opasan. Srećan sam zbog golova, zaključio je Menig.

Kvinsi Menig
foto: Starsport©

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track