02:13

Brat Sneže Borjan žestoko reagovao kad je saznao za ljubav sa Milanom

TEŠKO MU PALO

KAD JE ČUO ZA NJIHOVU VEZU, SNEŽIN BRAT IŠAMARAO BORJANA Bukvalno ga dohvatio preko stola pa nastao haos u kafiću KURIR TELEVIZIJA

Fudbal -

Milan Borjan, golman i kapiten Crvene zvezde i njegova supruga Snežana Borjan gostovali su pre nešto manje od godinu dana u popularnoj emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Pred našim kamerama otkrili su detalje iz braka, anegdote iz perioda zabaljanja, a kao iznenađenje u program se uključio i Snežin brat Nenad Filipović.

On je otkrio da mu je Milan od same pojave bio "rak rana", budući da ga je "skinuo" sa gola popularnog kluba.

- Pre njihove veze desilo se to da na polusezoni dođe Milan u klub i skine me sa gola i preseli na klupu za rezervne igrače. To je meni jako teško palo. Bio je to najteži period u mojoj karijeri. I posle dva, tri meseca našeg zategnutog odnosa imali smo jedan otovoren odnos u Nišu, gde mi je on saopštio da gaji ljubav prema mojoj sestri. Mene je to toliko pogodilo da je zaradio jedan šamar u tom trenutku. Naravno, ne zlonameran, ali to je bila kap koja je prelila čašu. To mi palo čak i teže nego skidanje sa gola - otkrio je Nenad. Dok je on govorio, Milan se sve vreme smeškao u studio, pa se nadovezao na tu priču i prepričao koji je haos nastao kada je Nenad saznao za ljubavnu vezu sa Snežom.

Snežana Borjan
foto: Printscreen

- Sedeli smo u kafiću i kad sam mu saopštio on me je bukvalno preko stola zakačio. Mislim, nije to bio pravi šamar, ali njemu je to baš teško palo. Posle smo se napili i tako - priča Borjan

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track