LUKSUZ KOJI NEMAJU SVI: Partizan imao NA TACNI bivšeg reprezentativca! ODBIO JE PONUDU, a kada vidite razlog biće vam sve jasno
Foto: Starsport

humska

LUKSUZ KOJI NEMAJU SVI: Partizan imao NA TACNI bivšeg reprezentativca! ODBIO JE PONUDU, a kada vidite razlog biće vam sve jasno

Fudbal -

Iako je trener crno-belih najavio da se traga za fudbalerom koji igra na poziciji zadnjeg veznog, jednog takvog su odlučili da odbiju ljudi iz Humske.

U pitanju je nekadašnji reprezentativac Srbije, sada član Đenove, Ivan Radovanović.

Radovanović je bio ponuđen Partizanu, ali je odbijen, a iako ne dobija svako priliku da dovede igrača sa iskustvom kakvo je stekao Radovanović, crno-beli su odlučili da ne prihvate ponudu, piše Telegraf.

Kao jedan od ključnih razloga navode se godine, a vezista ih ima 33, što su u Humskoj ocenili kao previše, prenosi već imenovani izvor.

Ivan Radovanović
foto: Starsport©

Radovanović je debitovao za reprezentaciju 2010. godine pod palicom Vladimira Petrovića Pižona, a čak devet od 10 utakmica za nacionalni tim odigrao je u periodu kada je selektor bio Siniša Mihajlović.

Prošao je mlađe kategorije Partizana, ali nikada nije zaigrao za prvi tim. Rano je otišao u Italiju gde je bio član Atalante, igrao je na pozajmicama u Bolonji i Novari, a 2013. godine je potpisao za Kjevo iz Verone gde je četiri sezone bio standardan prvotimac.

Radovanović tokom prijateljske utakmice protiv Japana
Radovanović tokom prijateljske utakmice protiv Japanafoto: Starsport

U Đenovu je stigao 2019, međutim nakon što je prošle sezone igrao na 33 utakmice, ove još uvek nije zabeležio ni minut u Seriji A.

Sa Đenovom ima ugovor do 2022. godine, ali ne bi imao problem da već u januaru pređe u Beograd, međutim izgleda da u Humskoj razmišljaju o budućnosti i da su u potrazi za mlađim fudbalerima.

Kurir sport / Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track