SRBIMA SE SMEŠE ARAPSKE PARE: Gledaćemo srpski Inter u režiji PREBOGATOG PRINCA! Jednog Orla tek preselili, drugog već najavili
Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER, Starsport©, Shutterstock

brojaće se novci

SRBIMA SE SMEŠE ARAPSKE PARE: Gledaćemo srpski Inter u režiji PREBOGATOG PRINCA! Jednog Orla tek preselili, drugog već najavili

Fudbal -

Dan nakon što je javnost saznala da nema kraja arapskoj kupovini u svetu fudbala, stiže nam nova informacija vezana za Inter iz Milana.

Nerazuri bi uskoro mogli da postanu vlasništvo bogatog princa Mohameda bin Salmana i njegovog Investicionog fonda (PIF) iz Saudijske Arabije.

Nakon što su preuzeli Njukasl u Premijer ligi, Arapi žele da se prošire na šampiona i lidera Serije A, a tamo bi mogli da gledaju srpske fudbalere.

Aleksandar Kolarov se ove sezone nije naigrao u crno-plavom dresu, ali bi na poziciju levog beka vrlo brzo mogao da stigne Filip Kostić. O njegovom prelasku iz Ajntrahta se priča već neko vreme, a sada je u igri još jedan srpski reprezentativac.

U pitanju je Filip Đuričić, koji je dolaskom u Sasuolo napravio najbolji mogući korak za svoju karijeru. Od 2018. godine konstantno napreduje, igra na ozbiljnom nivou što ga je i vratilo u nacionalni tim.

Njegov ugovor ističe na leto 2022. godine, a ugledna Gazeta delo Sport prenosi da je Inter ozbiljan u nameri da "napadne" njegov ugovor čim zvanično postane slobodan igrač.

Šanse da produži saradnju sa Sasuolom su minimalne u ovom trenutku, a Inter na isti način želi da dovede i Andrea Onanu, golmana Ajaksa, kao i Matijasa Gintera, fudbalera Borusije iz Dortmunda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track