FUDBALER ZVEZDE BESAN NA ZEMLJAKE ZBOG NOVAKA: Postoji samo jedan i zauvek je najveći, ne možete da ga zaustavite!
Foto: EPA Juanjo Martin, EPA Koca Sulejmanović

skandal u melburnu

FUDBALER ZVEZDE BESAN NA ZEMLJAKE ZBOG NOVAKA: Postoji samo jedan i zauvek je najveći, ne možete da ga zaustavite!

Fudbal -

Miloš Degenek fudbaler Crvene zvezde upućen je u dešavanja u Melburnu i skanadalozan tretman prema najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću

Australijski fudbalski internacionalac je prokomentarisao da je Đoković najveći u svom sportu i da ono što se dešava na aerodromu ne može da ga zaustavi.

Podsetimo, Novak je pola sata pre ponoći po lokalnom vremenu (vremenska razlika je 10 sati) sleteo u Melburn, ali mu je odbijena viza. Granična policija mu nije dozvolila ulazak u zemlju sa obrazloženjem da nije ispunjen odgovarajući obrazac koji podrazumeva medicinsko izuzeće od vakcinacije.

Đoković je zatim ispitivan do 1:15 iza ponoći, a potom smešten u jednu prostoriju koju čuvaju policajci, a oduzet mu je mobilni telefon i niko ne sme da mu priđe.

Novak Đoković
foto: Printskrin/Instagram

"Postoji samo jedan i zauvek je najveći, ne možete da ga zaustavite", napisao je Degenek na Instagramu, čime je izrazio prkos svojim sunarodnicima.

Mnogi australijski političari insistiraju na tome da Đoković mora da prođe kroz isti tretman kako bi ušao u zemlju, iako je medicinsko izuzeće u skladu sa unapred postavljenim pravilima.

U Australiji je već jutro a tortura i dalje traje.

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track