TIM IZ BAČKE TOPOLE IMAO ODLIČNE USLOVE ZA PRIPREME U TURSKOJ Lazetić: Očekujem da u prolećnom delu TSC bude bolji
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

TIM IZ BAČKE TOPOLE IMAO ODLIČNE USLOVE ZA PRIPREME U TURSKOJ Lazetić: Očekujem da u prolećnom delu TSC bude bolji

Fudbal -

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je da je ekipa imala odlične uslove za rad na pripremama u Turskoj, kao i da u prolećnom delu očekuje bolju igru nego u prethodnom periodu.

"Imali smo sjajne uslove za rad i odlične terene. Sve je, kao i uvek, bilo na visokom nivou. Ekipa je odradila sve kako treba, a najbitnije je da nemamo bolesnih ili povredjenih igrača. Dosta smo postigli prevashodno na planu igre koju želimo da sprovodimo u drugom delu prvenstva. Odigrali smo pripremne mečeve i iz utakmice u utakmicu smo u igru dodavali nove detalje", rekao je Lazetić, preneo je klupski sajt.

"Ekipa je dobro prihvatila moje ideje i veoma sam zadovoljan njihovim ozbiljnim pristupom igri i postignutim na terenu. Očekujem da u prolećnom delu sezone budemo bolji nego u prethodnom", dodao je on.

Fudbaleri TSC-a vratili su se u Bačku Topolu posle dvonedeljenih priprema, a u poslednjem meču odigrali su nerešeno 1:1 sa slovačkom Dunajskom Stredom.

Lazetić je rekao da je njegov tim imao jake protivnike na pripremama, ali i da su dominirali u svakom meču.

"Radili smo na tome da uvežbamo našu igru i organizaciju napada. Prezadovoljan sam timom koji imam i onim što smo pokazali. Uspeli smo da oformimo ekipu koja ima optimalan broj igrača i to sa omladincima koji su podjednako dobro odradili pripreme", istakao je on.

Trener TSC-a dodao je da svi fudbaleri, koji dolaze u klub moraju da budu spremni da odmah pokažu igrački kvalitet.

"Sa Petrom Škuletićem smo to dobili, a sada radimo na tome da do kraja prelaznog roka u klub dovedemo još dvojicu igrača koji bi osnažili konkurenciju, unapredili igru i ojačali ekipu", rekao je Lazetić.

Kapiten Saša Tomanović istakao je da ekipa svake godine u Turskoj ima odlične uslove za treniranje, kao i da su motivisani za nastavak sezone.

"Odmorili smo se dva dana i sada imamo skoro celu nedelju do utakmice protiv Voždovca koju planiramo da što bolje iskoristimo i da se dobro pripremimo za nju, kao i za prvo naredno kolo koje igramo u Lučanima", zaključio je Tomanović.

TSC je prvi deo sezone u Super ligi Srbije završio na 10. mestu sa 26 bodova.

Prvi meč u nastavku sezone TSC bi trebalo da igra 12. februara na gostovanju protiv Mladosti iz Lučana.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track