FIORENTINA NIŠTA NE MOŽE BEZ VLAHOVIĆA: Težak poraz u Firenci od Lacija, navijači nikako da oproste Srbinu odlazak u Juventus!
Foto: Profimedia

serija a

FIORENTINA NIŠTA NE MOŽE BEZ VLAHOVIĆA: Težak poraz u Firenci od Lacija, navijači nikako da oproste Srbinu odlazak u Juventus!

Fudbal -

Fiorentina je na svom terenu doživela ubedljiv poraz od Lacija u italijanskoj Seriji A sa 3:0, a navijači domaćih tokom utakmice istakli transparent na kome je pisalo: Kome treba Vlahović? Mnogo su ljuti što je otišao u Juventus!

Navijači kluba sa stadiona Artemio Franki su pred početak utakmice istakli transparent sa porukom protiv jednog od najboljih golgetera Evrope: Kome treba Vlahović?

Dušan Vlahović
foto: Printskrin Tviter

Čini se da im je srpski napadač preko potreban, jer bez njega očigledno ne znaju gde udaraju. Lacio je tzv. blickrigom u nastavku utakmice stigao do ubedljive pobede.

Vodeći gol za rimski klub postigao je Sergej Milinković-Savić u 52. minutu, da bi u 70. Imobile povisio na 2:0 i izbio na čelo liste strelaca sa 18 golova, jednim više od novog napadača Juventusa Dušana Vlahovića. Konačan rezultat autogolom postavio je kapiten domaćih Biragi.

Do kraja utakmice Toreira je dobio crveni karton, pa je Fiorentina završila poražavajući meč i sa igračem manje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track