GAUČOSI OSVOJILI POLINO KUP: Trijumf mladih Čačana u Herceg Novom!
Foto: Morava Info

talentovana generacija

GAUČOSI OSVOJILI POLINO KUP: Trijumf mladih Čačana u Herceg Novom!

Fudbal -

Dečaci iz čačanskog Fudbalskog kluba Gaučosi osvojili su prestižni Polino kup, koji se svake godine tradicionalno odigrava u Herceg Novom.

Izvanrednim partijama mladi Čačani, uzrasta 2010. godište i mlađi, trijumfovali su u ozbiljnoj konkurenciji 10 klubova iz pet država regiona.

Gaučosi su bili svrstani u grupu A, zajedno sa ekipama Pomorca iz Tivta, Igala, Dobrinje iz Sarajeva i Škodre iz albanskog grada Skadra.

U prvoj utakmici ekipa Gaučosa odigrala je nerešeno 1:1 protiv Igala, a istim rezultatom završen je i naredni meč protiv Dobrinje. Međutim, u naredna dva susreta dečaci iz Čačka ostvarili su pobede, što im je donelo plasman u polufinale. Najpre je rezultatom 2:0 savladan Primorac, a nakon toga i Škodra sa 1:0.

Gaučosi
foto: Norava info

U polufinalu su Gaučosi odigrali izuzetno dramataičan meč sa Arsenalom iz Tivta, koji je odlučen tek nakon izvođenja penala (3:1). U regularnom delu susreta rezultat je bio 1:1.

A onda, velika borba u finalnoj utakmici u kojoj su izabranici trenera Ivana Milinkovića imali više znanja, snage i samopouzdanja, pa je ponovo savladana ekipa Škodre, ovoga puta rezultatom 2:1.

Trofej u Herceg Novom osvojili su:

77 Bogdan Đurđić 2 Luka Radovanović 3 Viktor Jevtović 4 Petar Mijušković 5 Lav Glišović 6 David Ristović 7 Veljko Todorović 8 Jovan Baralić 9 Viktor Gojković 10 Mateja Milošević (kapiten) 11 Uroš Damljanović Trener: Ivan Milinković

Kurir sport / Morava info

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track