NE ZNAM DA LI SMO MOGLI BOLJE DA PROĐEMO! Stanković oduševljen žrebom za Ligu Evrope: PREMIJA ZA NAVIJAČE, znamo šta nam je činiti
Foto: Printscreen/FK Crvena zvezda

prvi utisak

NE ZNAM DA LI SMO MOGLI BOLJE DA PROĐEMO! Stanković oduševljen žrebom za Ligu Evrope: PREMIJA ZA NAVIJAČE, znamo šta nam je činiti

Fudbal -

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković, istakao je da je zadovoljan žrebom za osminu finala Lige Evrope.

Crveno-beli će imati dvomeč sa Rendžersom.

- Moglo je da prođe mnogo gore. Ne znam da li je moglo bolje. Gledao sam utakmicu Rendžers, odigrali su dve spektakularne utakmice protiv Borusije Dortmund. Okej, možda je Dortmund u krizi, ali pričamo o dve fenomenalne ekipe - rekao je Stanković za klupsku televiziju i dodao:

- Znamo šta nam je činiti, ovo je premija za navijače Crvene zvezde, igrače i za sve nas koji radimo i vodimo ovaj klub. Dobro smo odigrali grupnu fazu, imamo pravo da se nadamo, odustajati nećemo. Moglo je gore, a ovo je protivnik protiv kojeg možemo da damo sve od sebe i da se nadamo nečemu lepom.

Stanković je pre početka žreba u Nionu predvideo protivnika njegovoj ekipi.

- Samo bih hteo još da kažem, rekao sam svima pre izvlačenja da će biti crvena zvezda - rendžers, pa kad je prva kuglica izašla Rendžers i odmah Zvezda, rekao sam 'završio sam posao, mogu sada da idem', u šali naravno.

Crveno-beli će prvi meč igrati u Glazgovu 10. marta. Revanš je na programu u Beogradu sedam dana kasnije, a prvi izazov aktuelnom šampionu jeste večiti derbi koji će biti odigran u nedelju na stadionu Rajko Mitić.

- Idemo korak po korak. Evropa je uvek lepa za Zvezdu, proleće je istorijski lepo. Niko ne može da nam oduzme da sanjamo i da gledamo napred. Momci su zaslužili i ovaj klub su zaslužili da se priča o njemu i da je svake godine u grupnoj fazi, da osvaja koeficijent, kako za sebe tako i za našu fudbalsku Srbiju. Ne ostaje nam ništa drugo nego da uživamo u ovom momentu, a spremamo se za derbi već odavno - zaključio je Stanković.

Kurir sport

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track