MOŽDA VAM JE PROMAKLO: Kako je Stanojević pokušao da SPREČI DEBAKL! Trener Partizana je na poluvremenu povukao tri poteza
Foto: Starsport

utisak najveće utakmice

MOŽDA VAM JE PROMAKLO: Kako je Stanojević pokušao da SPREČI DEBAKL! Trener Partizana je na poluvremenu povukao tri poteza

Fudbal -

Trener Partizana je priznao grešku već na na poluvremenu, ali tada je bilo kasno za povratak.

Sam sam izabrao tim i evidentno pogrešio sa igračima - tim rečima je Aleksandar Stanojević nakon utakmice priznao krivicu za poraz u 166. večitom derbiju.

Možda nije bilo jasno od početka utakmice na stadionu Rajko Mitić, ali postalo je, i to kristalno, u drugom poluvremenu gde je tačno trener Partizana napravio kiks koji je Dejan Stanković iskoristio na najbolji mogući način.

Legenda Crvene zvezde u potpunosti je nadmudrila trenera Partizana koji je već na startu drugog dela igre napravio tri izmene.

Marko Živković, Lazar Marković i Marko Jevtović su ubačeni u igru umesto Nemanje Miletića, Kvinsija Meniga i Bibrasa Natha.

Tim potezom je strateg crno-belih praktično priznao prepunoj Marakani, ali i brojnim gledaocima kraj malih ekrana da je pogrešio. Međutim, kasno je tada bilo za "vađenje".

Zvezda je već imala 2:0, a Partizanov pritisak i inicijativa bili su jalovi pa je čak i u drugom poluvremenu domaćin bio opasnija ekipa.

Kada se na sve dodaju i loše partije igrača od kojih se najviše očekivalo (npr. Saša Zdjelar koji je odigrao ubedljivo najlošiji derbi otkako je stigao u Partizan 2018. godine), zaključak je da bi sve osim pobede Zvezde bilo veliko iznenađenje.

Kurir sport / Aleksandar Knežević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track