HOĆU DA ZVEZDA POBEDI PARTIZAN SA 3:0! Lalatović posle poraza na Marakani oduševio crveno-bele: Nek Zvezda i Voša UZMU TROFEJE!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

lalatove želje

HOĆU DA ZVEZDA POBEDI PARTIZAN SA 3:0! Lalatović posle poraza na Marakani oduševio crveno-bele: Nek Zvezda i Voša UZMU TROFEJE!

Fudbal -

Trener kragujevačkog Radničkog, Nenad Lalatović, poželeo je Crvenoj zvezdi osvajanje šampionske titule nakon što je njegova ekipa poražena na stadionu Rajko Mitić.

Pričao je proteklih sezona Lalatović pred duele sa crveno-belima da je u prošlosti uzimao bodove aktuelnom šampionu Srbije sa različitim klubovima, ali ovog puta sa Radničkim nije imao šanse u Beogradu.

Zvezda je pobedila rezultatom 4:1 i tako obezbedila lidersku poziciju pred početak plej-ofa.

- Igrali smo bez četiri standardna igrača. Prva dva gola smo primili kako smo primili, jedan iz mrtvog ugla a drugi posle greške na sredini terena. Kada Zvezda povede 2:0 teško je igrati. Da smo igrali sa četvoricom igrača koji su nam falili bili bismo 50 odsto bolji. Mojim momcima čestitam na borbi, Zvezdi čestitam iz sveg srca i šta da kažem, želim im da osvoje titulu. Mom Radničkom želim da ostane u ligi - rekao je Lalatović nakon utakmice pred kamerama televizije "Arena sport" i dodao:

- I za Zvezdu je mnogo kad ne igraju četiri standardna, a kamoli za nas. Zvezda ima veliki kvalitet, nismo mogli da pariramo. Naivno smo primili prva dva gola, pitanje je da li je bio aut za nas kod trećeg, ali okrećemo se nama ravnima i borbi za opstanak. Radnički i Kragujevac zaslužuju superligaški status, kad bih ostao za narednu sezonu uz četiri-pet pojačanja imali bismo zapaženu ulogu. Po bodovima od kad sam došao, četvrti smo na tabeli.

Nenad Lalatović
foto: Starsport

Večiti derbi biće odigran 16. aprila na stadionu Rajko Mitić i svakako je najbitnija utakmica u nastavku prvenstva.

- Lagao bih kad bih rekao da ne verujem i ne želim. Voleo bih da Zvezda osvoji titulu, a Vojvodina kup. Ako bih birao između Crvene zvezde i Partizana, tu nema šta da se razmišlja, svim srcem bih želeo da Zvezda osvoji titulu i pobedi Partizan ovde sa 3:0

A borba Radničkog za opstanak neće biti laka.

Otkako je Lalatović preuzeo Radnički, klub je doživeo tri poraza (Proleter, Partizan i Crvena zvezda), ostvario četiri pobede (Voždovac, Novi Pazar, Metalac, Vojvodina) i dva remija (Kolubara, Radnički Niš) i nalazi se u znatno boljoj situacija u odnosu na onu pre dolaska temperamentnog trenera.

Ipak, sa 30 bodova, Radnički je trenutno 13. na tabeli, dok Proleter (29 bodova), Metalac (27 bodova) i Novi Pazar (25 bodova) imaju po utakmicu manje.

Kurir sport

Bonus video:

11:04

SKANDAL VEKA! ČELNIK PARTIZANA NUDIO SUDIJI DA NAMESTI VEČITI DERBI! Šokantan poziv u 23.00 i čudesan preokret! GOREĆE SRBIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track