AKO ME ANĆELOTI NE POZOVE, JA ĆU NJEGA! Piksi zbog Jovića spreman da kontaktira legendarnog Italijana, evo šta kaže o Luki (VIDEO)
Foto: Starsport/Profimedia

TO BI BIO ŠOU!

AKO ME ANĆELOTI NE POZOVE, JA ĆU NJEGA! Piksi zbog Jovića spreman da kontaktira legendarnog Italijana, evo šta kaže o Luki (VIDEO)

Fudbal -

Zahvaljujući pogotku Luki Jovića Srbija je pobedila Švedsku u trećem kolu Lige nacija rezultatom 1:0, a selektor Dragan Stojković, imao je šta da kaže o napadaču Real Madrida nakon utakmice.

Orlovi su na "Frends Areni" zasluženo došli do tri boda golom koji je Jović postigao u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Centarfor sada može da se pohvali da je dao više golova za nacionalni tim u poslednje dve utakmice za Srbiju nego u celoj sezoni za Real Madrid, pošto je pre Švedske, dao gol i Sloveniji u Beogradu.

Nakon utakmice Dragan Stojković je dobio sledeće pitanje od novinara FSS: Oživeli ste karijeru Luke Jovića, da li očekujete poziv i zahvalnost Karla Anćelotija?

- Ili će Karlo mene da zove ili ću ja njega, videćemo... - rekao je selektor za u šali pa se uozbiljio:

- Verujem u Luku Jovića, to je gol-igrač koji poseduje neverovatne kvalitete, treba ga probuditi, treba mu naći mesto ili nešto naći da bi eksplodirao. Drago mi je što nam je doneo ovako važnu pobedu u Švedskoj, ali i njemu je bilo vrlo važno zbog samopouzdanja jer se upisao u listu strelaca.

Srbija je od drugog juna odigrala tri utakmice, a starteri na sve tri utakmice bili su samo Sergej Milinković-Savić i Nikola Milenković.

- Mi imamo 30 igrača i nefer je i neljudski da je tu 30 igrača, a da neko ne igra. Nema veze sa trenerskim, ljudski nije u redu, tako da ne vidim problem. Nije bitno ko će početi i ko će ući u igru, važno je da razumeju kako hoćemo da igramo i da to koriste bez obzira na ime. Meni je svejedno ko je levo ili desno, drago mi je da razumeju i da su ljudi koji ovo gledaju zadovoljni - rekao je Dragan Stojković.

Luka Jović se osvrnuo na dobre partije u junskom reprezentativnom okupljanju.

- Ulazim u šanse, nije mi bilo potrebno mnogo, malo manje od 180 minuta, nadam se da ću nastaviti u istom ritmu i da ću sezonu da završim na najbolji mogući način i tako isto sledeću. Osetio sam situaciju, nije bilo uigrano, to mi napadači najbolje znamo, video sam da je Pavlović viši od čuvara i jednostavno sam znao da će tu lopta da dođe - objasnio je Jović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track