PONIŽAVAJUĆI VIDEO! PLAČE I MOLI ZA ŽIVOT: Bivši fudbaler Intera brutalno pretučen zbog PRELJUBE!
Foto: Profimedia/Printscreen

NADRLJAO

PONIŽAVAJUĆI VIDEO! PLAČE I MOLI ZA ŽIVOT: Bivši fudbaler Intera brutalno pretučen zbog PRELJUBE!

Fudbal -

Društvenim mrežama kruži video u kome je u centru pažnje bivši fudbaler Intera Jan Karamo (23), koji je dobio žestoke batine zbog jedne zauzete devojke

Fudbaler je bio žrtva jednog muškarca koji je pobesneo kada je zatekao svoju devojku u preljubi sa mladim francuskim asom.

Karamo je brutalno pretučen. Nasilnik mu je slomio jagodičnu kost, zadobio je frakture sinusa i silovite udarce u predelu očiju i vilice. Nasilnik je snimao fudbalera kako plače i moli ga za život i snimak je objavio na društvenim mrežama kako bi ga dodatno ponizio.

To ga je koštalo dve godine zatvora zbog nasilja i pretnje oružjem.

"Imao je nož u jednoj ruci, a mene je udarao drugom, bilo je kao u talasima. Imam porodicu i ponos, a ovo nikada neću zaboraviti", rekao je Karamo.

Jan je karijeru započeo u francuskom Kaenu. Kao veliki talenat stigao je u Inter 2017. godine, međutim nije ispunio očekivanja. Bio je na pozajmici u Bordou, zatim u Parmi, koja je kasnije potpisala i ugovor sa mladim fudbalerom. Prethodnu sezonu je proveo u turskom Karagumruku, a uskoro će biti poznato da li će po dolasku Pirla ostati u klubu ili će se vratiti u Parmu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track