KAD TE RUSI ZAKOPAJU, NEMA TI SPASA: Džordan Larson će do kraja života pamtiti odlazak iz Moskve i značenje brojki 007!
Foto: Printskrin

završio priču

KAD TE RUSI ZAKOPAJU, NEMA TI SPASA: Džordan Larson će do kraja života pamtiti odlazak iz Moskve i značenje brojki 007!

Fudbal -

Šveđanin se nije na lep način oprostio od bivšeg kluba

Neko bi kada pogleda fotografiju Džordana Larsona rekao da se od Spartaka iz Moskve rastao kao čuveni tajni agent Džejms Bond. Međutim, ono što piše pored brojki ne odaje taj utisak.

Džordan Larson
foto: EPA

Pamtiće Šveđanin rastanak od Spartaka i odlazak iz Moskve ceo život. Sin legendarnog napadača Henrika Larsona iskoristio je novi propis FIFA koji je dozvolio stranim fudbalerima da napuste ruske klubove.

Fudbalski klub Spartak se preko društvenih mreža oprostio od Džordana Larsona poredeći ga sa Džejmsom Bondom. Ali njihova poruka je puna sarkazma. Njegove brojke iz prošle sezone preveli su samo u kodno ime čuvenog britanskog agenta - 0 golova, 0 asistencija i 7 intervjua.

Iz Spartaka su tako jasno poručili šta misle o svom nekadašnjem fudbaleru i njegovog odluci da i pored važećeg ugovora do juna 2023. godine napusti klub i pređe u AIK iz Stokholma, sa kojim je danas raskinuo ugovor. Navijači Spartaka sa oduševljenjem su ispratili objavu svog kluba, smatrajući da su se na pravi način odužili bivšem fudbaleru.

Spartak Moskva, CSKA Moskva, navijači, Navijači Spartaka, Navijači CSKA
foto: Profimedia

Džordan Larson napustio je Spartak tokom proleća, po početku specijalne operacije Rusije u Ukrajini. Tada je rekao da nema nameru da se vraća u Rusiju i da je srećan u Švedskoj. To je očigledno uvredilo navijače, ali i zaposlene u klubu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track