NAKON MUČNIH I NASILNIH SCENA: Policija se izvinila fudbaleru Milana zbog zaustavljanja
Foto: EPA

NEPRIJATNOST

NAKON MUČNIH I NASILNIH SCENA: Policija se izvinila fudbaleru Milana zbog zaustavljanja

Fudbal -

Fudbalski klub Milan saopštio jeda se italijanska policija izvinila fudbaleru Temueu Bakajoku jer ga je zaustavila i pretresla, u sklopu potrage za osumnjičenim umešanim u pucnjavu

Incident se dogodio u Milanu 3. jula, a danas se pojavio snimak na društvenim mrežama, preneo je Bi-Bi-Si (BBC)Bakajoko, koji igra u Milanu kao pozajmljeni igrač Čelsija, morao je da izadje iz svog automobila i da stane uz policijsko vozilo, kada mu je policajac pretresao džepove.

Za to vreme policajci su držali na nišanu osobu koja je bila u automobilu. Posle nekoliko trenutaka pojavio se novi policajac i objasnio je kolegi da je došlo do greške, pa je Bakajoko pušten.

Francuski fudbaler se nije opirao, ali je bio vidno zbunjen.

"Posle pucnjave koja se dogodila na mestu na kome se zatekao Bakajoko, policija je počela da vrši provere. Fudbaler je zaustavljen, ali čim je policija potvrdila da on nema veze sa onim što se dogodilo, izvinili su se i pustili su ga", navodi se u saopštenju.

Bakajoko je prošlog leta iz Čelsija prešao u Milan na dvogodišnju pozajmicu. On je prošle sezone odigrao 18 utakmica i osvojio Seriju A sa "roso-nerima".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track