BURNO U HUMSKOJ! GROBARI ZAPRETILI UPRAVI! Navijači Partizana poslali POSLEDNJU OPOMENU: Pošto vi za to nemate želje... (FOTO)
Foto: Starsport

NEZADOVOLJNI

BURNO U HUMSKOJ! GROBARI ZAPRETILI UPRAVI! Navijači Partizana poslali POSLEDNJU OPOMENU: Pošto vi za to nemate želje... (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Partizana dočekali su TSC u derbiju trećeg kola domaćeg prvenstva, a navijači su tom prilikom poslali preteću poruku upravi kluba.

Prvo je, pred početak utakmice viđena tuča na istočnoj tribini, tokom prvog poluvremena čulo se skandiranje "uprava napolje", a pred sam kraj prvog dela igre sa južne tribine je poslata sledeća poruka.

"Odgovornost za neuspehe se u ovom klubu preuzima, a kontinuirani neuspesi prekidaju ostavkama! Pošto vi za to očigledno nemate želje dobijate poslednju opomenu pred isključenje!".

Partizan, Grobari, Navijači
foto: Starsport

Navijači Partizana tako su još jednom iskazali nezadovoljstvo zbog rezultata u prethodnom periodu.

Oni su ovom prilikom najavili drastične i radikalne mere protiv vodećih ljudi kluba.

Partizan je već tri godine bez trofeja, a čak pet godina bez titule prvaka države, a pristalice "parnog valjka" nezadovoljne su radom rukovodstva na čelu sa predsednikom Miloradom Vučelićem i generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Povici "uprava napolje" čuli su se i u Ivanjici i u Nišu, a očigledno da grobari više ne žele da trpe loše rezultate i igru koja nije na nivou onoga što navijači žele.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track