GROBARI POSTROJILI FUDBALERE PRED JUŽNOM TRIBINOM: Neprijatne scene u Humskoj! Navijači besneli, igrači ispaštali (FOTO)
Foto: @starsport

INCIDENT

GROBARI POSTROJILI FUDBALERE PRED JUŽNOM TRIBINOM: Neprijatne scene u Humskoj! Navijači besneli, igrači ispaštali (FOTO)

Fudbal -

Navijači Partizana, nezadovoljni startom sezone, "postrojili" su fudbalere svoje ekipe ispred južne tribine posle utakmice protiv TSC-a.

Crno-beli su odigrali meč bez golova i to je drugi uzastopni remi, pa vicešampion već posle tri kola može da ima zaostatak od četiri boda u odnosu na Crvenu zvezdu.

Ta činjenica se nije dopala "grobarima" koji su tokom utakmice glasno skandirali protiv uprave, pa čak i razvili preteću poruku na južnoj tribini.

Partizan, grobari, TSC
foto: @starsport

Na kraju su ispaštali fudbaleri koji su slušali sve što pristalice sa juga imaju da poruče.

Partizan, grobari, TSC
foto: @starsport

Definitivno im nije bilo prijatno.

Ono što je više od rezultata moglo da iznervira sve one kojima je crno-bela boja omiljena, jeste igra koja nije bila ni blizu nivoa koji svi žele da vide. Za 100 minuta igre (dva minuta nadoknade u prvom i osam u drugom poluvremenu) ekipa Ilije Stolice napravila je tek nekoliko opasnih situacija.

U prvom poluvremenu je najbolja šansa bio udarac Uroševića sa ivice kaznenog prostora, kada je Ilić odbranio i odbio loptu u stativu, pa u korner, dok je u nastavku tek duboko u nadoknadi Menigov udarac izblokiran.

Osim toga i tek nekoliko uzbuđenja, igra zaista nije bila na zavidnom nivou.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track