DA LI JE PARTIZAN VEĆ NAŠAO ZAMENU ZA ZDJELARA: Igrao je za Srbiju kod Muslina, a poslednjih OSAM godina proveo je u Primeri
Foto: EPA

to bi bila bomba

DA LI JE PARTIZAN VEĆ NAŠAO ZAMENU ZA ZDJELARA: Igrao je za Srbiju kod Muslina, a poslednjih OSAM godina proveo je u Primeri

Fudbal -

Partizan želi Nemanju Radoju! Bivši reprezentativac Srbije i čovek koji od 2014. godine igra u španskoj La Ligi velika je želja čelnika crno-belih.

Nemanja Radoja, Levante, Kazemiro, Real
foto: Profimedia

Eventualni dolazak Nemanje Radoje u Humsku, bilo bi ozbiljno pojačanje za Partizan. Odlazak Marka Jevtovića na početku prelaznog roka, a onda i prodaja Saše Zdjelara za 500.000 evra u moskovski CSKA prosto su naterali sportski menadžment Partizana da potraži pojačanje. Svesni da na pozicijama zadnjeg veznog imaju samo Ljubomira Fejsu i Kristijana Belića.

Nemanja Radoja (29) prošle godine bio je interesantan Crvenoj zvezdi, u prethodne dve sezone. Raspitivao se direktor šampiona Zvezdan Terzić za momka poniklog u omladinskoj školi Vojvodine, međutim prepreka je bio ugovor sa Levanteom. Do dogovora nije došlo, Radoja je ostao u predgrađu Valensije, a onda mu je na kraju sezone istekao ugovor.

Nemanja Radoja
foto: EPA

Levante je drugi klub Nemanji Radoji u Španiji, pošto je od 2014. do 2019, ukupno pet sezona bio član Selte. Tada je i debitovao za reprezentaciju Srbije koju je vodio selektor Slavoljub Muslin. Bio je u sastavu Orlova za mečeve protiv Moldavije, Austrije i Velsa u kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji. Za seniorsku srpsku reprezentaciju debitovao je 15. novembra 2016. na prijateljskoj utakmici sa Ukrajinom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track