VLAHOVIĆ U ARSENALU? Srpski napadač na meti ARTETE, a Arsenal želi i MLADU NADU Juventusa
Foto: Profimedia

Transferi

VLAHOVIĆ U ARSENALU? Srpski napadač na meti ARTETE, a Arsenal želi i MLADU NADU Juventusa

Fudbal -

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović u poslednje vreme se našao na meti italijanskih medija, usled nešto slabijih igara Juventusa.

Međutim, izgleda da se menadžer Arsenala ne slaže sa tim kritikama.

Kako navode italijanski Calcio mercato i engleski The Sun, Mikel Arteta je spreman da u januarskom prelaznom roku ponovo krene u pohod na Vlahovićev potpis.

Arsenal je bio zainteresovan za Vlahovića i prošle zime, međutim on je odlučio da ostane u Italiji i iz Fjorentine pređe u Juventus.

desktop, Mikel Arteta
foto: Profimedia

Sad Arteta ponovo planira da dovede srpskog napadača u svoj tim, a sa njim u paketu i mladog vezistu Juventusa - Fabija Miretija. Navodno je tim iz Londona spreman da izdvoji nešto više od 100 miliona evra za ovaj tandem.

Fabijo Mireti
foto: Profimedia

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano demantovao je navode o potencijalnom transferu, tvrdeći da nije uspostavljen direktan kontakt između engleskog kluba i igrača.

Videćemo koliko ima istine u navodima o transferu, posebno ako se ima u vidu da je Vlahović plaćen Fjorentini 75 miliona evra, a da je Mireti velika mlada nada tima iz Torina i već sada njihov standardni prvotimac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track