GOL IZ KORNERA KAKAV SE NE VIĐA ČESTO: Grizman je ponovo glavni u Madridu, a KLAUZULA koja je pravila problem više ne postoji!
Foto: EPA/RODRIGO JIMENEZ

Preporođen

GOL IZ KORNERA KAKAV SE NE VIĐA ČESTO: Grizman je ponovo glavni u Madridu, a KLAUZULA koja je pravila problem više ne postoji!

Fudbal -

Antoan Grizman postigao je gol direktno iz kornera, na gostovanju Atletiko Madrida Betisu u Sevilji.

Igrao se 54. minut, kada je francuski fudbaler izveo korner ubacivši loptu nisko po golu. Odbrana Betisa reagovala je nespretno, golman je krenuo malo u pogrešnu stranu i lopta je na nesvakidašnji način završila u mreži.

Grizman je postigao i drugi gol za Atletiko u 71. minutu, da bi Nabil Fekir u 84. minutu postavio konačnih 2:1 za gostujući tim. Francuski fudbaler je ove sezone na 15 utakmica postigao šest golova, uz tri upisane asistencije u La Ligi i Ligi šampiona, a učinak bi sigurno bio još bolji da Grizman u uvodnom delu sezonu nije uglavnom ulazio u igru nakon 60. minuta.

Razlog za to bila je klauzula u sporazumu o pozajmici fudbalera između Atletika i Barselone, po kojoj bi Atletiko bio dužan da plati mnogo veći iznos obeštećenja Kataloncima za otkup igrača, ukoliko on na terenu provodi duže od 60. minuta.

U međuvremenu je sporazum izmenjen, tako da navedena klauzula više ne predstavlja problem francuskom fudbaleru.

Atletiko naredni meč igra na domaćem terenu protiv Bajer Leverkuzena, u 5. kolu Lige šampiona, i to će biti jedna od važnijih utakmica u nastavku sezone za ovaj madridski tim.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track