ŠOK OTKRIĆE! UBICA IZ SUPERMARKETA izbo poznatog fudbalera zbog LJUBOMORE: Njemu dobro ide, a meni ne!
Foto: AP

horor

ŠOK OTKRIĆE! UBICA IZ SUPERMARKETA izbo poznatog fudbalera zbog LJUBOMORE: Njemu dobro ide, a meni ne!

Fudbal -

Andrea Tombolini (46), Italijan koji je nedavno nožem ubio jednu osobu u supermarketu i ranio petoro ljudi, navodno je rekao u policiji da je osetio ljubomoru ugledao fudbalera Pabla Marija.

Podsetimo, fudbaler Arsenala koji trenutno igra na pozajmici u Monci, jedan je od petoro povređenih u stravičnom napadu koji se dogodio u supermarketu na periferiji Milana.

U prvi mah činilo se da se radio onasumičnom napadu, međutim, italijanski mediji otkrivju da je napadač izgubio kontrolu kada je prepoznao bivšeg fudbalera Milana.

Italijanska "Gazeta delo Sport" otkriva da je Tombolini rekao policiji da je zgrabio nož sa police kada je shvatio da se među kupcima nalazi "fudbaler Milana".

"Osećao sam ljubomoru, jer je njemu dobro, a meni ne", rekao je navodno Tombolini.

Napadač je prvo nasrnuo na fudbalera.

"Ubo sam ga nožem koji mi je bio u ruci i mogao sam tu da se zaustavim, ali nešto je ušlo u mene i počeo sam da udaram i druge ljude" rekao je Tambolini.

Namerno je ciljao Marija kao poznatog igrača, iako nije znao za koji tim trenutno igra.

Italijanski mediji otkrivaju da je Tombolini bio pod psihijatriskim nadszorom, jer je bio ubeđen da ima tumor na mozgu od koga umire, uprkos tome što nije imao medicinsku dijagnozu.

Podsetimo, nesrećni fudbaler je u trenutku napada bio sa u marketu sa suprugom i detetom. Zadobio je duboke ubodne rane u leđima, operisan je i sada se uspešno oporavlja. Van terena će biti dva do tri meseca.

Kurir sport/Football Italia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track