LAZETIĆ ŽESTOKO UZVRATIO LALATOVIĆU: On priča samo o TEORIJAMA ZAVERE, ne želim da budem deo RIJALITIJA!
Foto: Starsport©

kontranapad

LAZETIĆ ŽESTOKO UZVRATIO LALATOVIĆU: On priča samo o TEORIJAMA ZAVERE, ne želim da budem deo RIJALITIJA!

Fudbal -

TSC i niški Radnički su odigrali zanimljiv i sadržajan meč na ''TSC Areni'', gde je domaćin na kraju slavio sa 2:0.

Posle meča javnost je uzburkao trener Radničkog Nenad Lalatović svojim šokantnim tvrdnjama u izjavi za TV Arena sport, a u sličnom tonu je nastavio i na pres konferenciji, gde je prozvao Lazetića kako mu je ''lako jer ima brata u FSS-u''.

Zanimljivo je da trener TSC-a Žarko Lazetić nije želeo da zajedno sa Lalatovićem održi pres konferenciju, već se posebno obratio novinarima, uz jednu opasku na račun trenera Radničkog.

''Nisam hteo da prisustvujem zajedničkom izlaganju sa Lalatovićem jer znam kuda bi to vodilo. On bi počeo svoju priču, teorije zavere, ja samo želim da pričam o fudbalu, ne želim da budemo deo rijalitija'', rekao je Lazetić.

Kada je sama utakmica u pitanju, Lazetić je čestitao svojim igračima na izvanrednim rezultatima u prvom delu sezone.

''Čestitam celom klubu i mislim da smo na dobrom putu da ispunimo cilj ove sezone, da izađemo u Evropu. Sada je bitno da se igrači dobro odmore, i da probamo da se pojačamo i unapredimo igru. Dobra je početna pozicija, imamo prednost ali ne smemo da se uspavamo. Da je sad kraj prvenstva bili bismo presrećni. Idemo na odmor zadovoljni ali spremni smo na to da će drugi deo sezone biti teži'', izjavio je Lazetić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track