VLAHOVIĆ GLEDAO BLAMIRANJE DŽAKE: Provokator se vratio u Arsenal i odmah ispao smešan! Pogledajte kako je SAM SEBI DAO GOL (VIDEO)
Foto: Profimedia

autogol kapitena

VLAHOVIĆ GLEDAO BLAMIRANJE DŽAKE: Provokator se vratio u Arsenal i odmah ispao smešan! Pogledajte kako je SAM SEBI DAO GOL (VIDEO)

Fudbal -

Dok se u celom svetu iščekuje finale Svetskog prvenstva u kataru između Francuske i Argentine, najveći evropski klubovi su već počeli da igraju pripremne mečeve za nastavak sezone.

Na stadionu "Emirati" u Londonu, vodeći klub engleske Premijer lige arsenal je izgubio od najtrofejnijeg italijanskog kluba Juventusa (0:2).

Granit Džaka
foto: Profimedia

Interesantno je da je klub iz Torina, za koga nisu igrali srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić, do pobede došao autogolovima "tobdžija" u finišu prvog i drugog poluvremena. Ipak, Vlahović i Kostić, iako nisu bili na terenu, gledali su blamiranje Džake, kapitena reprezentacije Švajcarske rođenog u južnoj srpskoj pokrajini Kosovu i Metohiji.

Prvo se u prvom minutu sudijske nadoknade u prvom delu igre obrukao Granit Džaka, kada je na efektan način, maltene u stilu centarfora Srbije Aleksandra Mitrovića zatresao mrežu, ali je ovaj provokator pogodio gol svog tima Arsenala..

Pogledajte kako je Juventus poveo u Londonu autogolom Granita Džake:

Drugi autogol je postigao Holding u 90+1. minutu, pa je tako Juventus ostvario pobedu u Londonu autogolovima fudbalera Arsenala.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track