UŠLA U STAN ČUVENOG FUDBALSKOG MOĆNIKA (81) I DOŽIVELA HOROR: Poznata menadžerka otkrila JEZIVE DETALJE seksualnog uznemiravanja!
Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

SKANDAL

UŠLA U STAN ČUVENOG FUDBALSKOG MOĆNIKA (81) I DOŽIVELA HOROR: Poznata menadžerka otkrila JEZIVE DETALJE seksualnog uznemiravanja!

Fudbal -

Predsednik Fudbalskog saveza Francuske, Noel le Grae, ponovo se našao u žiži skandala.

Prvi čovek francuskog fudbala poslednjih dana puni naslovnice tamošnjih medija.

Nakon sramne izjave o Zidanu, zbog koje se našao na žestokom udaru javnosti, ovaj fudbalski moćnik ponovo se našao u središtu skandala.

Noel le Grae
foto: Baptiste Autissier / Panoramic / Profimedia

Naime, Sonja Suid, uspešna fudbalska menadžerka, optužila je predsednika Fudbalskog saveza Francuske za seksualno uznemiravanje.

Jedna od najmoćnih žena francuskog fudbala u intrevjuu koji su objavili "L'Equipe" i "BFMTV" otkrila je šokantne detalje njenog susreta sa Noelom 2014. godine.

"U septembru 2014. godine me je nazvao. Rekao mi je da sam izvanredna, da sam napravila neverovatne stvari i da želi da me upozna sa Brižit Enrikes, najvažnijom ženom u FFF. Predložio je da se nađemo u njegovom stanu u Parizu", otkrila je Sonja.

Sonja Suid
foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Noel je uverio menadžerku da zbog privatnosti često ima održava sastanke u stanu, pa je prihvatila poziv ne sluteći da stari lisac ima skrivene namere.

"Imala sam 26 godina, bila sam početnik, a on je bio predsednik FFF-a, pa sam ga poštovala", kaže ona i dodaje:

"Nikada me nije gledao kao agenta, već kao objekat. Da budem iskrena video me je kao par s*sa i g*zicu."

Sonja je potom otkrila šta se dešavalo u stanu fudbalskog moćnika.

"Kada sam stigla, videla sam dve čaše šampanjca na stolu. Čekala sam Brižit, ali ona nije došla. Rekao mi je: 'Znaš, ona nam ne treba. Ako smo dovoljno bliski, mogu ispuniti sve tvoje želje'. Nisam dirala čašu, plašila sam se da možda nije nešto stavio, čula sam mnogo priča", rekla je Sonja.

Sonja Suid
foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Bila je razočarana što je predsednik FS Francuske posmatra kao objekat.

Ona je istakla da ga je odbila i napustila stan, ali Noel se nije povukao.

"Dobila sam mnogo govornih poruka od njega: 'Jeste li slobodni večeras? Sonja, završio sam treću flašu, čekam četvrtu! Veoma sam ljut jer me ne poštuješ'... Hteo je da dođem kod njega. Za ženu koja pokušava nešto da izgradi, to je bolno", priznala je menadžerka koja pod svojom kontrolom ima veliki broj fudbalera i fudbalerki u Francuskoj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track