PARTIZAN ČUVA SVOJE FUDBALERE: Crno-beli blindirali Igora Vujačića novim ugovorom! Ivica Kralj ne skida osmeh s lica!
Foto: www.partizan.rs

vernost

PARTIZAN ČUVA SVOJE FUDBALERE: Crno-beli blindirali Igora Vujačića novim ugovorom! Ivica Kralj ne skida osmeh s lica!

Fudbal -

Partizan ove zime nije doveo nijedno pojačanje, ali je uspeo da sačuva sve igrače za prolećni deo sezone i Ligu konferencije.

Igor Vujačić, Ivica Kralj
foto: www.partizan.rs

Defanzivac Partizana Igor Vujačić (28), produžio je ugovor sa crno-belima do 2025. godine, pošto mu je pravi isticao u junu. Korpulentni momak rođen u Podgorici je u društvu sportskog direktora kluba Ivice Kralja stavio paraf na novu vernost.

- Fenomenalan početak godine, kakav se samo poželeti može! Nadam se da ćemo upravo uz ovakvu dobru energiju početi i polusezonu! Puno mi je srce što ću braniti boje svog kluba do 2025. godine! Nikada se ne zna, možda i posle toga - poručio je Igor Vujačić.

Igor Vujačić
foto: Starsport

Igor Vujačić je u Partizan došao u sezoni 2019/2020 iz Zete iz Golubovaca. Prošlog leta za njega je ozbiljan interes pokazao ruski klub Soči, koji je prema nezavničnim informacijama Partizanu nudio 1.000.000 evra za transfer. Godinu dana ranije francuski Tuluz nudio je duplo više novca, ali ni tada nije došlo do transfera.

Partizan sledećeg vikenda, tačnije u nedelju (14.30) gostuje Napretku u Kruševcu, čime započinje start u prolećnom delu Superlige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track