TRAJNO ĆEMO IM ZABRANITI ULAZ NA STADION! Oglasio se Napredak posle SKANDALA - evo šta poručuju zbog RASISTIČKOG ispada navijača!
Foto: Printscreen/Twitter

žestoka osuda

TRAJNO ĆEMO IM ZABRANITI ULAZ NA STADION! Oglasio se Napredak posle SKANDALA - evo šta poručuju zbog RASISTIČKOG ispada navijača!

Fudbal -

Izabranici Gordana Petrića slavili su juče u Kruševcu protiv Napretka minimalnim rezultatom, ali ta pobeda crno-belih ostala je u senci sramotnog gesta navijača domaće ekipe.

Tokom utakmice u Kruševcu, sa tribina na kojim su bili smešteni navijači domaćeg tima, u nekoliko navrata su se čuli rasistički urlici, kao i salva uvreda upućenih na račun fudbalera Partizana, Fusenija Dijabatea.

Dan nakon utakmice, oglasio se i Napredak koji žestoko osuđuje rasističke uvrede upućene fudbalerima.

- Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje rasističke uvrede upućene fudbalerima. Ograđujemo se od sramnog ponašanja nekolicine nazovi navijača i učinićemo sve da ih identifikujemo i trajno im zabranimo ulaz na stadion. Nažalost, ovakvi izolovani incidenti se dešavaju na svim svetskim stadionima, a mi ćemo kao klub pod hitno preduzeti sve mere da ovu pojavu sasečemo u korenu - poručuju iz Kruševca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track