ISPLIVALI DETALJI KRVAVE TRAGEDIJE: Saznao da je fudbaler imao AFERU sa njegovom suprugom, PUCAO MU U GLAVU, pa presudio i sebi!
Foto: printscreen YT

bili su prijatelji

ISPLIVALI DETALJI KRVAVE TRAGEDIJE: Saznao da je fudbaler imao AFERU sa njegovom suprugom, PUCAO MU U GLAVU, pa presudio i sebi!

Fudbal -

Austriju je juče duboko potresla vest o ubistvu bivšeg fudbalskog reprezentativca te zemlje, Volkana Kahramana (43).

Bivši fudbaler ubijen je ispred jednog kafića u Beču nakon žučne svađe sa prijateljem i poslovnim saradnikom, Orhanom S.

Prema rečima svedoka, svađa prijatelja počela je u kafiću, zatim su izašli na ulicu i prijatelj poznatog fudbalera je u jednom momentu izvadio pištolj, pucao Volkanu u glavu i nakon toga sebi oduzeo život. Očevici su odmah pozvali policiju i hitnu pomoć. Nažalost, pomoći im nije bilo. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Ovo ubistvo i samoubistvo na ulici šokiralo je čitavu Austriju. Ubrzo su počele da kruže priče o tome šta je uzrok krvave tragedije.

U tamošnjim medijima pojavile su se informacije da je u pitanju bila ljubomora. Navodno, Kahraman je imao ljubavnu aferu sa suprugom 46-godišnjeg Orhana. On je to saznao i rešio je da se obračuna sa prijateljem, prenosi "Sportsport".

Njihov zajednički prijatelj, bivši fudbaler Veli Kavlak, ne može da veruje šta se dogodilo jer je veče pre tragedije bio sa Volkanom i Orhanom.

"Šokiran sam. Noć pre tragedije sam ih video zajedno. Ne mogu da verujem šta se dogodilo", rekao je Kavlak.

Karaman je tokom svoje fudbalske karijere igrao u klubovima Trabzon, Austrija Beč, Lask iz Linca, za Pašing i Ksanti u Grčkoj.

Nakon toga posvetio se menadžerskoj karijeri, bio sportski direktor u niželigaškim klubovima u Austriji i trener mlađih selekcija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track