OTAC MI RADI U CIA! Nekadašnji igrač Partizana bez dlake na jeziku o PRIVATNOM ŽIVOTU, a evo zbog čega je napustio Humsku ulicu!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphot

mnoge je iznenadio izjavom

OTAC MI RADI U CIA! Nekadašnji igrač Partizana bez dlake na jeziku o PRIVATNOM ŽIVOTU, a evo zbog čega je napustio Humsku ulicu!

Fudbal -

Bivši štoper Partizana, Maki Banjak, već nekoliko meseci igra na pozajmici u ruskom timu Pari NN (Nižnji Novgorod), a u jednom intervjuu za "Sport 24.ru" govorio je o brojnim temama, ali i o privatnom životu.

- Mama ne ide na posao, a otac radi u CIA kao službenik za tehničke operacije lokalnih specijalnih službi. I ja sam kao dete mislio da se bavim politikom, ali sam se za fudbal zainteresovao gledajući starijeg brata - rekao je Banjak.

Podsetimo, Banjak je nastupao za Partizan od leta 2020. do leta 2021. godine. Njega je u Humsku doveo Savo Milošević, da bi kod Aleksandra Stanojevića dobijao sve manje šanse.

- U Partizanu sam igrao svako kolo, a onda se promenio trener. I jednog lepog dana - ćao! Imao sam ugovor na tri godine, bio sam odlučan da to odradim, ali ne kao rezerva. Otišao sam u Srbiju da igram, da bih na kraju sam trenirao. Situacija se promenila i onda sam i ja morao nešto da menjam - zaključio je Banjak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track