NOVA GLAVOBOLJA ZA TOMASA TUHELA: Čupo-Motan neizvestan za prvi meč Bajerna i Sitija u četvrtfinalu LŠ
Foto: EPA/LAURENT GILLIERON

LIGA ŠAMPIONA

NOVA GLAVOBOLJA ZA TOMASA TUHELA: Čupo-Motan neizvestan za prvi meč Bajerna i Sitija u četvrtfinalu LŠ

Fudbal -

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel rekao je da će kamerunski napadač Erik Maksim Čupo-Motan propustiti predstojeći meč protiv Frajburga, kao i da je zbog povrede kolena neizvestan za prvi meč četvrtfinala Lige šampiona.

"Malo je vremena da se oporavi uoči meča sa Mančester sitijem", rekao je Tuhel na konferenciji za novinare.

Tomas Tuhel
foto: Profimedia

Čupo-Motan je ove sezone došao u prvi plan posle odlaska poljskog napadača Roberta Levandovskog u Barselonu.

Za Bajern je 34-godišnji fudbaler ove sezone postigao 17 golova na 28 utakmica, uključujući i jedan protiv Pari Sen Žermena u osmini finala Lige šampiona.

On se povredio tokom četvrtfinala Kupa Nemačke protiv Frajburga, a teren je u utorak napustio u 64. minutu. Frajburg je golom u petom minutu nadoknade eliminisao Bajern sa 2:1.

Bajern u subotu ponovo očekuje meč protiv Frajburga (15.30), ovog puta na gostovanju u Bundesligi, a zatim 11. aprila gostuju Mančester sitiju u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Bavarski tim za vikend neće moći da računa ni na 17-godišnjeg Matisa Tela, odbrambenog fudbalera Dajoa Upamekana (žuti kartoni), dok su van terena već duže vreme golman Manuel Nojer i defanzivac Lukas Ernandes.

Posle 26 odigranih utakmica u Bundesligi Bajern zauzima prvo mesto sa 55 bodova, dok je drugoplasirana Borusija Dortmund sa dva boda manje.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track