OD NJIH SE NIŠTA DRUGO NI NE OČEKUJE! Skandal trese Italiju! Problematični hrvatski fudbaler se potukao sa saigračem (VIDEO)
Foto: EPA/Matteo Bazzi

TUČA

OD NJIH SE NIŠTA DRUGO NI NE OČEKUJE! Skandal trese Italiju! Problematični hrvatski fudbaler se potukao sa saigračem (VIDEO)

Fudbal -

Nakon što su u prvoj utakmici obezbedili veliku prednost pobedom protiv Benfike rezultatom 2:0, fudbaleri Intera u drugi meč ulaze nakon skandala.

Totalno nepotrebno i u najgorem mogućem trenutku došlo je do incidenta na treningu i sukoba dvojice saigrača.

Hrvatski reprezentativac, Marcelo Brozović i golman Andre Onana, želeli su da se fizički obračunaju nakon jednog duela tokom "ševe".

Kamerunac je jureći za loptom neoprezno ušao u duel, što se nije dopalo Brozoviću i da nije bilo brze reakcije saigrača, italijanski mediji bi pisali o još većem incidentu.

U pitanju su dva problematična fudbalera.

Onana je u Inter došao nakon suspenzije i zabrane igranja u trajanju od 12 meseci zbog pozitivnog anti-doping testa. Tokom Svetskog prvenstva je izbačen iz reprezentacije Kameruna neposredno pred utakmicu protiv Srbije zbog nediscipline, a nedavno, nakon utakmice protiv Porta u Ligi šampiona, želeo je da se obračuna sa još jednim saigračem, Edinom Džekom.

Sa druge strane, Brozović je takođe imao slične ispade.

Nakon utakmice protiv Slavije iz Praga 2019. godine u Ligi šampiona, saigrači su sprečili tuču njega i Romelua Lukakua, a zanimljivo je da je upravo Lukaku sada prišao da smiri Brozovića. Godinu dana kasnije hrvatski fudbaler je pod dejstvom alkohola bahato vozio po ulicama Milana.

Nakon osvajanja trećeg mesta na Svetskom prvenstvu, sa saigračem iz reprezentacije Hrvatske, Dejanom Lovrenom, Brozović je slavio uspeh uz ustaške pesme i povike.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track