DULJAJ ŠOKIRAO IZJAVOM: Evo šta je trener Partizana poručio pred večiti derbi!
Foto: @starsport

SUPERLIGA SRBIJE

DULJAJ ŠOKIRAO IZJAVOM: Evo šta je trener Partizana poručio pred večiti derbi!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana doživeli su još jedan poraz od Čukaričkog i produžili svojevrsnu agoniju u kojoj se nalaze.

Nakon utakmice trener Partizana Igor Duljaj bio prilično kratak i poručio:

" Nemam odgovor na pitanje kako dalje, izuzetno teška situacija, nikada nismo bili u ovakvoj situaciji. Samo ću da kažem da će Partizan da živi dalje. Živeo je i živeće, mnogo teška situacija", kratko je rekao Duljaj.

Na poslednjih pet utakmica u domaćem šampionatu su crno-beli pretrpeli čak četiri poraza, dva od Čukaričkog i po jedan od Vojvodine i Radnika, dok su poslednji put slavili 5. aprila protiv Voždovca.

Dušan Kerkez
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila.

"Mislim da smo zasluženo pobedili u obe utakmice, pokazali smo u ovom trenutku da smo bolji. Čestitam mojim momcima na igri i požrtvovanju. Kažu teško je pobediti dva puta istu ekipu u par dana, ali nije nemoguće. Mi verujemo u nešto svi zajedno i nadam se da ćemo do tog cilja doći. Duljaju i Partizanu bih poželeo mnogo sreće, a mi moramo da se odmorimo i spremimo za još važniju utakmicu sa TSC-om", naveo je Kerkez.

Partizan je četvrti na tabeli sa 57 bodova, koliko ima i petoplasirana Vojvodina, a Čukarički je na drugom mestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, sa 65 bodova, tri više od TSC-a.

Partizan će u sredu dočekati aktuelnog šampiona Crvenu zvezdu, a Čukarički će dan kasnije igrati u Bačkoj Topoli protiv TSC-a.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track