OVA LEPOTICA JE ĆERKA PEPA GVARDIOLE I PRAVI HAOS NA INSTAGRAMU: Obožava tatu, a novac zarađuje slikajući se u bikiniju (FOTO)
Foto: Instagram

naslednica

OVA LEPOTICA JE ĆERKA PEPA GVARDIOLE I PRAVI HAOS NA INSTAGRAMU: Obožava tatu, a novac zarađuje slikajući se u bikiniju (FOTO)

Fudbal -

Menadžeru Mančester sitija Pepu Gvardioli sjajno ide sa svojim klubom. Na dobrom je putu da odbrani titulu i nalet Arsenala.

Marija Gvardiola
foto: Printskrin/Instagram

Najvernije navijače Pep Gvardiola ima u svojoj porodici. Posebna ispiracija za španskog fudbalskog stručnjaka jeste njegova najstarija ćerka Marija Gvardiola.

Prelepa naslednica javno je čestitala ocu pobedu nad Arsenalom i poželela mu da odbrani titulu u Premijer ligi. Nikada se nije ustručavala da javno podrži svog tatu i redovno prati njegove uspehe.

Pep Gvardiola oženjen je Kristinom Serom i njih dvoje imaju troje dece - ćerke Mariju i Valentinu, te sina Marija. Marija je rođena 29. decembra 2000. godine u Španiji.

Marija Gvardiola postala je zanimljiva engleskim medijima, kada su pre dve godine otkrili da je ona u vezi sa fudbalerom Totenhema Deleom Alijem.

Prava senzacija u Velikoj Britaniji, bio je set paparaco fotografija, na kojima se vide Marija i Ali kako se ljube na krovu londonskog bara "Klaud 9".

Međutim, njihova romansa kratko je trajala. Marija posle toga nije izlazila sa fudbalerima, a Dele Ali je bukvalno sam ruinirao vlastitu karijeru.

Od fudbalera koji je bio prva zvezda Totenhema i reprezentativac Engleske, danas je jedan prosečan igrač koji se bori za mesto startera u Bešiktašu. Nekada je vredeo 100.000.000 evra, a danas deset puta manje.

Marija Gvardiola je vatreni navijač Mančester Sitija, a njen omiljeni fudbaler je Erling Haland.

Kako sama kaže, "ne voli da se grebe" za džeparac od oca i sama zarađuje na društvenim mrežama, tako što preko Instagrama reklamira poznate brendove.

Marija je nekada bila brineta, a od nedavno je plavuša. Na Instagramu je prati više od 380.000 ljudi. Navijači Sitija vole preko Instagrama da je zamole da udeli neki savet svom ocu, ili da prenese pozdrave.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track