"ŠANSE ZA FINALE SU JEDNAKE" Modrić posle remija sa Sitijem: Mi na revanš putujemo puni želje, samopouzdanja i vere u pobedu
Foto: AP Photo/Manu Fernandez

LIGA ŠAMPIONA

"ŠANSE ZA FINALE SU JEDNAKE" Modrić posle remija sa Sitijem: Mi na revanš putujemo puni želje, samopouzdanja i vere u pobedu

Fudbal -

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu protiv Mančester sitija, kao i da su pre početka znali da će revanš odlučiti finalistu Lige šampiona.

"To je otvoren rezultat. Odigrali smo dobru utakmicu, znali smo da će oni imati loptu u svom posedu, ali nisu stvarali brojne šanse pred našim golom. Mi smo imali više prilika i šteta što su nam dali taj pogodak. Mislim da smo zaslužili više. Ali dobro, 1:1 je otvoren rezultat pa ćemo mi otići na revanš kako bismo pobedili", rekao je noćas Modrić, prenela je Hina.

Fudbaleri Real Madrida i Mančester sitija odigrali su u utorak uveče nerešeno 1:1, u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona.

Real Madrid
foto: Francisco Macia / imago sportfotodienst / Profimedia

Real je do prednosti došao golom Vinisijusa Žuniora u 36. minutu, dok je gol za goste u 67. minutu postigao Kevin de Brujne.

Hrvatski fudbaler je dodao da niko nije ojačan posle prvog meča.

"Znali smo i pre početka da pitanje pobednika neće biti rešeno ovde. Bilo je teško očekivati da neko stekne takvu prednost", rekao je 37-godišnji fudbaler, kojem je to bila 46. utakmica ove sezone.

Vezni igrač Reala igrao je u utorak prvi put gotovo celu utakmicu (do 87. minuta), otkako se oporavio od povrede tetive.

Modrić je istakao da su šanse i jedne i druge ekipe za plasman u finale i dalje izjednačene.

"Mi na revanš putujemo puni želje, samopouzdanja i vere u pobedu", zaključio je Modrić.

Revanš između Sitija i Real Madrida igra se u sredu, 17. maja.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track