TO JE TO ZA DANAS! PREKINUT MEČ U NOVOM SADU! Nevreme pokvarilo sjajnu fudbalsku predstavu, igrači u PUNOM TRKU napustili teren!
Foto: @starsport

nevreme

TO JE TO ZA DANAS! PREKINUT MEČ U NOVOM SADU! Nevreme pokvarilo sjajnu fudbalsku predstavu, igrači u PUNOM TRKU napustili teren!

Fudbal -

Polufinalna utakmica Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog prekinuta je zbog velikog nevremena.

Provala oblaka u Novom Sadu nije dozvolila da ovaj spektakularan meč odgledamo do kraja, jer je sve mirisalo na pravu fudbalsku predstavu, a u prvih pola sata videli smo čak dva pogotka, i to oba u režiji fudbalera Čukaričkog.

Teren je postao pretežak za igru, a dresovi igrača i sudija potpuno natopljeni, pa je pri rezultatu 0:2, glavni sudija doneo odluku da se meč prekine.

Nevreme praćeno zahvatilo je Novi Sad i okolinu. Novosadske ulice su ubrzo zbog jake kiše bile poplavljene, a u naselje Begeč nedaleko od Novog Sada pao je grad. Grad veličine oraha padao je i u mestu Čerević, kod Beočina.

TSC, Crvena zvezda, Vojvodina, Čukarički
foto: @starsport

Kiša praćena gradom veličine lešnika sručio se na ovo mesto, oko 19 sati. U toku večeri na zapadu Srbije, u Sremu, delovima Bačke, severnog i srednjeg Banata lokalna pojava jakih pljuskova s grmljavinom uz veliku količinu padavina, ponegde i grad, a u zoni jakih pljuskova kratkotrajno se očekuje i jak vetar - navodi se u upozorenju RHMZ.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track