KAKO JE BERLUSKONI ŠUTNUO IBRU ZBOG PRELEPE DUGONOGE CICE! Zlatan ostao u potpunoj neverici kada je video ŠTA JE URADIO DON SILVIO
Foto: Profimedia, AP/Antonio Calanni

BIO JE VELIKI ZAVODNIK

KAKO JE BERLUSKONI ŠUTNUO IBRU ZBOG PRELEPE DUGONOGE CICE! Zlatan ostao u potpunoj neverici kada je video ŠTA JE URADIO DON SILVIO

Fudbal -

Bivši vlasnik Milana Silvio Berluskoni je preminuo u 86. godini života.

Berluskoni, koji će u istoriji sporta ostati upamćen kao čovek koji je stvorio jedan od najvećih fudbalskih klubova na svetu, preminuo je u bolnici u Milanu, u kojoj je nedeljama boravio zbog leukemije.

Lista fudbalskih asova koji su izuzetno cenili Berluskonija i divili se njegovim sposobnostima je izuzetno duga, a na njoj se, između ostalih, nalazi i legendarni golgeter Milana Zlatan Ibrahimović.

Zlatan je u svojoj autobiografiji, koja nosi naziv "Adrenalin" otkrio brojne datalje iz svoje bogate karijere, a dotakao se i bivšeg predsednika kluba - neponovljivog Silvija Berluskonija.

Iskuni napadač Milana priznao je da se divio bivšem vlasniku slavnog italijanskog kluba.

On je u svojoj knjizi otkrio jednu urnebesnu anegdotu koju je doživeo sa čuvenim italijanskim zavodnikom.

Naime, Ibra je sedeo pored Silvija na tribinama i zajedno su pratili jedan meč. U jednom momentu Berluskoni ga je zamolio da ustane i pomeri se, kako bi tu sela jedna lepotica.

Silvio Berluskoni
foto: Profimedia

Inače, bivši italijanski premijer bio je poznat kao nepopravljivi zavodnik, ljubitelj mladih i lepih žena.

U 85. godini života uspeo je da zavede 32-godišnju poslanicu Martu Fakinu, sa kojom do poslednjeg mometa uživao u ljubavnoj vezi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track