OVO ZANIMA SVE LJUBITELJE PREMIJER LIGE: Već u prvom kolu imamo jedan veliki derbi na OSTRVU!
Foto: Nigel Keene/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

raspored takmičenja

OVO ZANIMA SVE LJUBITELJE PREMIJER LIGE: Već u prvom kolu imamo jedan veliki derbi na OSTRVU!

Fudbal -

Fudbaleri Mančester sitija, trostruki uzastopni prvaci Engleske, otvoriće novu sezonu gostovanjem Barnliju, 11. avgusta, saopštili su organizatori Premijer lige. To će ujedno biti i prva utakmica u novoj sezoni Premijer lige, a meč je zakazan za 21.00.

Narednog dana program u Premijer ligi otvaraju aktuelni viceprvak Arsenal i Notingem Forest (13.30), u standardnom subotnjem terminu od 16.00 igraju Bornmut - Vest Hem, Brajton - Luton, Everton - Fulam i Šefild junajted - Kristal Palas, dok se program tog dana završava utakmicom Njukasla i Aston Vile od 18.30.

U nedelju, 13. avgusta, igraju Brentford i Totenhem (15.00), a zatim veliki derbi Čelsi i Liverpul (17.30), da bi poslednji duel prvog kola 14. avgusta odigrali Mančester junajted i Vulverhempton (21.00).

Od rasporeda za ostala kola treba izdvojiti da Siti 7. oktobra gostuje Arsenalu (osmo kolo), dok 28. oktobra gostuje gradskom rivalu Mančester junajtedu.

Liverpul i Everton će prvi gradski derbi u novoj sezoni igrati 21. oktobra, a klub sa Enfilda aktuelnim prvacima gostuje 25. novembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track