BUJNA BUGARKA NAJAVILA PODRŠKU KRSTAJIĆU I NJEGOVIM MOMCIMA: Ona će večeras navijati protiv Srbije i Piksijevih Orlova
Foto: Printscreen/instagram

lepotica

BUJNA BUGARKA NAJAVILA PODRŠKU KRSTAJIĆU I NJEGOVIM MOMCIMA: Ona će večeras navijati protiv Srbije i Piksijevih Orlova

Fudbal -

Pokušaće Bugari večeras (20.45) da naprave veliko iznenađenje protiv Srbije, u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Tamošnji mediji pojačavaju atmosferu, iako su svesni da su Orlovi veliki favoriti.

Nikoleta Lozanova
foto: Printskrin/Instagram

Da bi atmosfera na stadionu u Razgradu dostigla temperaturu ključanja trebalo bi da se pobrine jedna od najseksepilnijih Bugarki Nikoleta Lozanova.

Nekadašnja manekenka, koja danas radi kao TV voditeljka, najavila je dolazak na utakmicu i podršku reprezentaciji koju sa klupe predvodi Mladen Krstajić.

Nikoleta Lozanova (35) poznata je i kao bivša supruga Valerija Božinova, fudbalera koji je deo karijere proveo u Srbiji igrajući za Partizan.

Koliko je zanosna Nikoleta kobna za uspešne sportiste pokazuje i primer da je pre nekoliko godina raskinula vezu Grigora Dimitrova i Marije Šarapove, poznatog teniskog bugarsko-srpskog para.

Valerij Božinov i Nikoleta Lozanova venčali su se u oktobru 2011. godine, a već godinu dana kasnije dobili su ćerkicu Nikol. Usled nesuglasica i međusobnih prevara, brak je pukao u proleće 2015. godine.

Nikoleta Lozanova aktivna je na društvenim mrežama, posebno na instagramu gde je prati skoro 900.000 ljudi.

Ona reklamira raznu kozmetiku, donji veš i razne druge proizvode i tako zarađuje novac.

Nikoleta Lozanova u svoje vreme bila je i model "Plejboja", a pojavila se i na nekoliko naslovnica ovog, kao i mnogih drugih časopisa za muškarce.

Posle ljubavi sa Valerijem Božinovom i Grigorom Dimitrovom, Nikoleta je upecala još jednog sportistu.

Trenutno je u vezi sa bugarskim golmanom Nikolajem Mihajlovom, članom Levskog koji je bio i u Liverpulu.

Od stranih fudbalera Nikoleta Lozanova obožava Francuza Kilijana Mbapea, pa se tokom Mundijala u Kataru fotografisala u viđe nego izazvnoj pozi, na opšte oduševljenje svojih pratilaca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja