JE L' NAS OVI PRAVE LUDIMA?! VIMBLDON: PONOSNI SMO ŠTO SE NOVAK POJAVLJUJE U NAŠEM SPOTU! Au, kakav sraman odgovor Engleza...
Foto: EPA/Tolga Akmen

brukaju se

JE L' NAS OVI PRAVE LUDIMA?! VIMBLDON: PONOSNI SMO ŠTO SE NOVAK POJAVLJUJE U NAŠEM SPOTU! Au, kakav sraman odgovor Engleza...

Fudbal -

Vimbldon se oglasi na temu velikog broj kritika koje je dobio zbog zanemarivanja Novaka Đokovića u spotu i posteru koje najavljuje turnir.

Ispravili su poster, ali mrlja sa spotom je ostala. Podsećamo, Novak se pojavljuje na sekund pred kraj spota koji traje duže od minut.

Sport klub je uputio pitanje Vimbldonu na tu temu i ubrzo im je stigao odgovor iz Ol Ingland klaba:

- Izuzetno smo ponosni što se Novak pojavljuje u našem promotivnom spotu i što je predstavljen kao jedan od šampiona kojem drugi igrači treba da budu izazivači. Kreativno, završna scena promo spota ima u sebi nekolicinu singl igrača koji su pozicionirani kao izazivači, te stoga nema ni Novaka ni Jelene u tom trenutku - glasio je ovaj poprilično nemušt odgovor Vimbldona.

Pogledajte taj kontroverzni spot:

U nastavku su se "prali":

- Kako se približavamo turniru, a i tokom njega, Novak će imati istaknuto mesto unutar naše strategije. Takođe, sigurni smo da su navijači oduševljeni time što su na našim društvenim mrežama poslednjih nedelja videli mnogo objava kojima se proslavlja njegov najnoviji grend slem uspeh, kao i "premotavanje" na njegovo slavlje s porodicom na Centralnom stadionu.

Kurir sport / Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track