BAVARCI NE GUBE NADU! SVI SE NADAJU DA ĆE KEJN POTPISATI ZA BAJERN! I dalje veruju u ovo čudo, za napadača zainteresovan i PSŽ!
Foto: MI News/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

zanimljivo

BAVARCI NE GUBE NADU! SVI SE NADAJU DA ĆE KEJN POTPISATI ZA BAJERN! I dalje veruju u ovo čudo, za napadača zainteresovan i PSŽ!

Fudbal -

Uprava Bajerna iz Minhena sve više veruje da ovog leta može da dovede fudbalera Totenhema Harija Kejna, preneli su danas nemački mediji.U Bajernu veruju da mogu da dovedu kapitena engleske reprezentacije ako uspeju da se dogovore o ceni transfera sa upravom Totenhema.

Skaj Nemačka preneo je da izvršni direktor Bajerna Jan Kristijan Dresen i tehnički direktor Marko Nepe žele da se sastanu ove nedelje sa predsednikom Totenhema Danijelom Levijem.

Kako je naveo izveštač Skaja, Bajern želi da pokaže puno poštovanje prema Totenhemu i nije zabrnut zbog navoda da je i Pari Sen Žermen zainteresovan za Kejna.

Skaj je prošle sedmice preneo da Kejn neće potpisati novi ugovor sa Totenhemom. On i njegovi predstavnici razgovarali su sa čelnicima bundesligaškog kluba. Kejn je navodno rekao da želi da pređe u Bajern, ali uprave dva kluba se ne slažu oko visine obeštećenja.

Kejnov ugovor ističe sledećeg leta, a tada bi kao slobodan igrač napustio klub.

Ako pregovori sa Bajernom propadnu, Kejn će biti zadovoljan i ako ostane u Londonu, naveo je Skaj.

Takođe se navodi i da bi Kejn mogao da se predomisli i produži ugovor sa Totenhemom ako se klub pokaže sposobnim da osvaja trofeje.

Londonska ;ekipa je prošlu sezonu završila na osmom mestu u Premijer ligi i neće igrati u Evropi, a Bajern je osvojio titulu i igraće u Ligi šampiona.

Kejn ;je karijeru počeo 2009. godine u Totenhemu, a do 2013. godine igrao je na pozajmicama u Lejton Orijentu, Milvolu, Noriču i Lesteru, posle čega se ustalio u Totenhemu.

Do sada je odigrao 435 utakmica i sa 280 golova najbolji je strelac u istoriji Totenhema, sa kojim nije uspeo da osvoji nijedan trofej.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track