Mrakić i Stefanović ispred Zvezde u FSS
Foto: KURIR

Mrakić i Stefanović ispred Zvezde u FSS

Fudbal -
FSS odlučio da se meč protiv Belgija igra u Beogradu

BEOGRAD - Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) izabrao je danas Gorana Milanovića, Ivana Ćurkovića, Željka Kojića i Dušana Mrakića za nove potpredsednike te organizacije.

Milanović će imati posebne zadatke za Super ligu i Prvu ligu Srbije, Ćurković će se baviti međunardonim odnosima, Kojić finansijama, ekonomijom i marketingom, a Mrakićevi posebni zadaci će biti naknadno definisani.

Na sednici su jednoglasno izabrani i novi članovi Izvršnog odbora: Veljko Odalović, Dragan Obradović, Branimir Babarogić, Goran Karić, Dušan Mrakić i Đorđe Stefanović.

FSS je odlučio da A reprezentacija Srbije utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Belgije 12. oktobra igra na stadionu Crvene zvezde u Beogradu, ali da u skorijoj budućnosti treba ponovo da igra i u Novom Sadu.

"Posle odlične atmosfere na stadionu Karađorđe na utakmici Srbija - Vels zaključeno je da A reprezentacija u skorijoj budućnosti treba ponovo da igra pred novosadskom publikom", navodi se u saopštenju FSS.

Selekcija za igrače do 21 godine revanš utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo igraće 16. oktobra na stadionu Napretka u Kruševcu.

Članovi Izvršnog odbora FSS pozitivno su ocenili rad predstavnika Sudijske komisije i ostalih u sudskoj organizaciji, a suđenje srpskih arbitara predvođene Miloradom Mažićem na utakmici Lige šampiona između Barselone i Spartaka ocenili su kao najveći uspeh u ovom domenu decenijama unazad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track