GAZDA IZ PAKLA! Predsednik kluba bahato PONIŽAVA I OTPUŠTA igrače: Ne želimo mu NIŠTA DOBRO u budućnosti, ali ćemo ga PAMTITI!
Foto: STR / AFP / Profimedia

neverovatno

GAZDA IZ PAKLA! Predsednik kluba bahato PONIŽAVA I OTPUŠTA igrače: Ne želimo mu NIŠTA DOBRO u budućnosti, ali ćemo ga PAMTITI!

Fudbal -

Nestvarne vesti dolaze nam iz Grčke!

Vikend za nama doneo nam je jednu jako uzbudljivu utakmicu u kojoj je AEK u samom finišu, golom iz penala, savladao Volos u gostima sa 3:2. Ovaj meč sasvim sigurno ne bi dospeo u centar pažnje javnosti da nije imao i svoj nastavak po završetku!

Kontroverzni grčki biznismen, Ahiles Beos, inače vlasnik Volosa, nije bio zadovoljan što je njegov tim pao sa penala u finišu, te je rešio da kazni igrača koji je jedanaesterac skrivio. Nesrećni Dominik Kruzliak, koji je ovog leta stigao u Volos, napravio je penal i po završetku meča je - otpušten!

Bahati Beos mogao bi da dobije nadimak gazda iz pakla jer mu nije prvi put da ovako nešto radi. Jedan bivši fudbaler Volosa objasnio je kako je on otišao iz ovog kluba.

- Pa mene je oterao kad sam igrao rukom na prijateljskoj utakmici. Tri nedelje sam bio u klubu!

Takođe, veoma je zanimljiv i način na koji se Volos oprostio od Kruzliaka. Na zvaničnom sajtu kluba napisali su kratku vest o prekidu saradnje uz poruku:

- Ne želimo mu dobro u budućnosti, ali sigurno ćemo ga se sećati!

Zaista, veoma bahato i ponižavajuće!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track