KAKO PROTIV HALANDA? Barak Bahar bi savet mogao da potraži od PARTIZANOVOG DETETA: Norvešku gol-mašinu "STAVIO JE U DŽEP"
Foto: Frode Arnesen / Alamy / Alamy / Profimedia

sećate li se ove utakmice

KAKO PROTIV HALANDA? Barak Bahar bi savet mogao da potraži od PARTIZANOVOG DETETA: Norvešku gol-mašinu "STAVIO JE U DŽEP"

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde "broje sitno" do prve utakmice njihovog tima u Ligi šampiona ove sezone.

Četa Baraka Bahara u utorak od 21 čas izlazi na teren stadiona "Etihad" i pokušaće da reši nemoguću misiju i protiv šampiona Evrope stigne do povoljnog rezultata.

Jedan od najvećih problema za izraelskog stručnjaka mogao bi da bude Erling Haland. Norveška gol-mašina udarna je igla napada Sitija, te je skoro nemoguće zaustaviti ga ako se nađe na terenu. Kažemo - skoro nemoguće! Jer je jednom Srbinu to pošlo za rukom!

Sećate li se utakmice koju su Norveška i Srbija odigrale u Oslu prošle godine u okviru Lige nacija? "Orlovi" su stigli do pobede rezultatom 2:0, golove su postigli Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, ali je jedan od najboljih igrača na terenu bio Strahinja Pavlović.

Dete iz škole fudbala Partizana u potpunosti je neutralisalo jednog od najboljih napadača današnjice, te je Pavlović postavio domaći zadatak mnogima u Evropi.

Barak Bahar bi mogao da potraži savet od Strahinje Pavlovića ili bar da pogleda utakmicu Norveške i Srbije i da recept popularnog Kalabe pokuša da preusmeri na Aleksandra Dragovića i ostatak defanzive crveno-belih.

Učinak Erlinga Halanda u Ligi šampiona tokom karijere

Salcburg - šest utakmica, osam golova

Borusija Dortmund - 13 utakmica, 15 golova

Mančester siti - 11 utakmica, 12 golova

Ukupno - 30 utakmica, 33 gola

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track