KLADIONICE ČUKI DAJU MINIMALNE ŠANSE! Jasno je ko je favorit, ali pita se i druga strana - mogu li Brđani do prvih bodova u LK?
Foto: FK Čukarički

lk

KLADIONICE ČUKI DAJU MINIMALNE ŠANSE! Jasno je ko je favorit, ali pita se i druga strana - mogu li Brđani do prvih bodova u LK?

Fudbal -

Stigli su fudbaleri Genka u Leskovac sa ciljem da sva tri boda odnesu u Belgiju, neko bi možda i rekao da je to najrealniji ishod meča, pogotovo kada se pogleda u papir.

Iskustvo je apsolutno na strani belgijskog tima, ali taj faktor ne mora da bude od presudnog značaja u ovakvim mečevima. Forma Čukaričkog ide uzlaznom putanjom, i svakako su izabranici Igora Matića spremni da večeras "poginu" kako bi stigli do prvih "evropskih bodova".

Pa i zašto da ne? Da imaju pravo navijači Čukaričkog da se nadaju pozitivnim ishodom ide u prilog utakmica prošlog kola, protiv Ferencvaroša, u kojoj su momci u belo-crnim dresovima pokazali odvažnost, kao i jednu određenu dozu drskosti i fudbalskog kvaliteta, koja je prekopotrebna.

Čukarički, Đorđe Ivanović, Nemanja Tošić
foto: Laszlo Szirtesi / Alamy / Alamy / Profimedia

Bez obzira na poraz, u prvi plan su iskočili "zubi" a ne "bela zastava", pa je svima stavljeno do znanja da će Čuka biti tvrd orah svakom narednom protivniku.

Kladionice su ulogu favorita prepustile gostujućem sastavu, te kvota na trijumf Genka iznosi 1,65. Sa druge strane, kvota na pobedu Brđana je 4,95, dok se nerešen ishod "plaća" koeficijentom 4,30.

Svim silama žele Brđani da se domognu prvih bodova u Evropi, a hoće li uspeti u tome, ostaje nam da vidimo večeras od 21 sat.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track