JEZIV PRIZOR! POGLEDAJTE KAKO HOLANDSKA POLICIJA HAPSI SRPSKOG FUDBALERA: Lisice na rukama i pravac zatvor?! (VIDEO)
Foto: Marcel van Dorst/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

strašno

JEZIV PRIZOR! POGLEDAJTE KAKO HOLANDSKA POLICIJA HAPSI SRPSKOG FUDBALERA: Lisice na rukama i pravac zatvor?! (VIDEO)

Fudbal -

Snimak poljske TV stanice TVP Sport pokazuje kako holandska policija izvodi iz autobusa fudbalere Legije Radovana Pankova i Žozuea i kako je Portugalac sa lisicama.

Legija, Žozue, Radovan Pankov
foto: Marcel van Dorst/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na snimku, tačnije na 0:37 se vidi privođenje. Tačnije, Radovan Pankov je u pozadini i malo je vidljiv sa leđa, dok je Žozue u prvom planu.

00:29

VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao?

Portugalca su policajci obuhvatili sa obe strane, drže ga čvrsto i odvode sa stadiona. Poljski mediji pišu da su fudbaleri imali lisice na rukama, što nije baš najjasnije vidljivo na fotografijama i video snimcima.

Na ovom snimku se vidi i reakcija predsednika Legije Darijuša Mioduškog koji pokušava da spreči odvođenje dvojice fudbalera u stanicu policije. Prvi čovek Legije dobio je nekoliko udaraca pendrekom pre toga, a udaren je i šakom u lice. Odmah za njima, predsednik kluba Kosta Runjaić, tim menadžer Konrad Pašnjevski i klupski advokat su taksijem otišli za igračima u stanicu i tamo prenoćili.

Prema poslednjim informacijama iz Poljske, igrači Legije nalaze se na aerodromu. Nedostaju Žozue, Radovan Pankov, direktor tima Konrad Pašnjevski i advokat. Za sada se ne planira odlaganje nedeljne utakmice protiv Rakova.

Poljski mediji TVP Sport navodi da bi Radovan Pankov i Žozue mogli da budu optuženi od strane Holandije, za izazivanje nereda i napad na organe reda.

Predsednik Darijuš Mioduski najavio je obraćanje medijima na stadionu Legije u Varšavi od 14.00 časova.

Kurir sport

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track