AVRAMOVIĆ SUROV POSLE PORAZA PARTIZANA: Onakva odbrana je KATASTROFALNA! Baš... baš smo bili loši!
Foto: Printscreen

LOŠ START

AVRAMOVIĆ SUROV POSLE PORAZA PARTIZANA: Onakva odbrana je KATASTROFALNA! Baš... baš smo bili loši!

Košarka -

Plejmejker Partizana, Aleksa Avramović, bio je surov u oceni igre svog tima u Tel Avivu.

Crno-beli su poraženi na otvaranju sezone u Evroligi.

Osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu završio je meč sa 24 poena, ali njegov učinak nije pomogao ekipi Željka Obradovića da izbegne poraz.

- Nismo bili defanzivno fokusirani, imali smo slabu agresivnost. To je to, ovo je teško gostovanje, iz ovoga možemo samo da izvučemo pouke, idemo na analizu - rekao je Avramović.

On je istakao da je defanziva potpuno zakazala.

- Zaslužena pobeda. Igrali smo katastrofa u odbrani, to je odlučilo pobednika. Imali smo previše izgubljenih lopti, mnogo lakih poena smo primili. Nismo bili defanzivno fokusirani, imali smo slabu agresivnost

Šta je glavni uzrok poraza?

- Generalno već znamo šta smo uradili loše, taj jedan od najvažnijih segmenata igre, odbrana u tranziciji nam je bila katastrofalna. Baš smo... baš smo bili loši. Baza, osnov svake odbrane je primiti što manje poena iz kontranapada, mislim da smo mi primili preko 20 sigurno. Nemam pojma. Sa dobrim napadom i lošom odbranom ne možeš da se nadaš pobedi. Ali glava gore - poručio je Avramović i osvrnuo se na atmosferu u Tel Avivu.

- Njihova hala je uvek puna, Makabi je simbol izraelske košarke, bili su fantastični, prelepa atmosfera, ali nije nas to ništa poremetilo, navikli smo da igramo u bučnoj atmosferi.

Kurir sport

Bonus video:

03:10

Aleksa Avramović medija dej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track